قاسم جان بابایی، در جمع خبرنگاران کاشانی با اشاره به آغاز موج سوم شیوع کرونا در کشور اظهار داشت: با افزایش تعداد مبتلایان به همان نسبت تعداد بستری شدگان و تعداد فوتیها افزایش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه با شیوع کرونا زیرساختهای درمانی بیمارستانها هم توسعه پیدا کرد، ابراز داشت: از زمان شیوع ویروس کرونا علاوه بر افزایش تعداد تختهای بیمارستانی و تختهای مراقبتهای ویژه بیش از دو دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور هم در بین بیمارستانهای سراسر کشور توزیع شد.
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اینکه تا پایان سال بین هشت تا ۱۰ هزار تخت بیمارستانی در سراسر کشور برای استفاده به بهره برداری میرسد، تصریح کرد: از این تعداد حدود سه هزار و ۵۰۰ تخت مراقبتهای ویژه تا پایان سال در سراسر کشور به بهره برداری میرسد.
وی با اشاره به اینکه تا قبل از شیوع ویروس کرونا حدود پنج هزار و ۶۰۰ تخت ویژه در سراسر کشور وجود داشت، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۸۵ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی کشور ساخت داخل است.
احتیاج به تأمین اعتبار ۱۰۰ هزار میلیارد ریالی برای تکمیل و تجهیز پروژههای بهداشتی و درمانی کشور
جان بابایی با بیان اینکه اگر بخواهیم همه تختهای بیمارستانی را راه اندازی کنیم به اعتباری بالغ بر سه هزار و ۵۰ میلیارد تومان برای تهیه تجهیزات درمانی نیاز داریم، بیان داشت: برای اتمام پروژههای فیزیکی هم تقریباً به اعتباری در همین حدود نیاز داریم.
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در مجموع برای راه اندازی تختها و اتمام فیزیکی پروژهها و انجام دیگر طرحهای بهداشتی و درمانی در کل به اعتباری بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد ریال نیاز داریم، یادآور شد: البته قسمتی از این اعتبار مربوط به تهیه ارز برای تأمین مواد اولیه دارو و یا خرید تجهیزات وارداتی است که امیدواریم با تأمین آن تا پایان سال شاهد افتتاح و بهره برداری از این پروژهها باشیم.