با بیان اینکه اثرات منفی شیوع ویروس کرونا بر صنف پارچه فروشان نصف جهان بیتاثیر نبوده است گفت: از اسفند سال گذشته تاکنون رکود و کسادی بر بازار پارچه نصف جهان حاکم شده است.
احمد تقیزاده پیرامون اینکه درصد میزان خرید و فروش پارچه بسیار کاهش یافته است اظهار داشت: کارگاههای تولیدی و صنعتی با ظرفیت کمتر خود فعالیت دارند، کارفرمایان با کاهش تولیدات و افزایش هزینههای جانبی توانایی پرداخت حقوق کارگران را ندارند و بسیاری از نیروهای انسانی بیکار و تعدیل شدهاند.
وی با اشاره به وضعیت توزیعکنندگان پارچه اصفهان در ایام کرونا افزود: با رکود حاکم بر صنف پارچهفروشان بسیاری از واحدهای صنفی به فروش آنلاین و اینترنتی گرایش آوردند.
رئیس اتحادیه پارچهفروشان اصفهان ادامه داد: طرحی را پیشنهاد دادهایم که با تشکیل بازار بزرگی در شبکههای مجازی و ساماندهی تجارت الکترونیک به غیر از صنوف پارچهفروشان دیگر اصناف هم با اختیار فضاهایی بتوانند محصولات خود را عرضه کنند.
وی اضافه کرد: البته این موضوع هنوز در حد ایده و فکر است تا کسبه با مشارکت در بازار فضای مجازی بتوانند فعالیت موثری داشته و دغدغه راهاندازی، کنترل سایت و فضا را نداشته باشند چرا که در مسیر عملیاتی شدن این پیشنهاد دستاندازیهایی وجود خواهد داشت که امیدوار به برطرف کردن آنها هستیم.
تقیزاده پیرامون اینکه در گذشته هم شاهد رکود در بازار به علت جنگ اقتصادی بودیم، بیان کرد: در چند ماه اخیر به علت کرونا ویروس، رکود و مشکلات به شدت افزایش داشته اما تلاش کردیم در اتحادیه و بازار با عارضهیابی، معضلات را کشف و دستهبندی کنیم تا پس از تضعیف کرونا با همکاری مردم به رفع عارضهها و احیای قسمتهای آسیب دیده بپردازیم.
وی افزود: در راستای رونق کسب و کار با دیگر اصناف و مشاوران هم تصمیماتی اتخاذ شده تا با اجرای آنها و کاهش دغدغه صنوف، شرایط مطلوبتری در بازار فراهم شود.
انتهای پیام/