فریدون همتی پس از نشست شورای حفاظت از منابع آب استان، با اشاره به مصوبه اخیر این شورا در خصوص اختصاص آب برای کشت محصول در ۵۰درصد از اراضی دشت شمالی میناب، اظهار کرد: با توجه به بارندگی های اخیر، مصوبه قبلی اصلاح و مقرر شد آب مورد نیاز برای زیر کشت بردن ۱۰۰درصد این اراضی در فصل پاییز و بر اساس الگوی کشت اعلامی از سوی سازمان جهاد کشاورزی تخصیص پیدا کند.
وی با بیان اینکه ۲۱طرح آبرسانی در حال اجرا است، افزود: این طرح ها در ۱۰ شهرستان و ۵۰۰ روستا با اعتباری نزدیک به ۴۰۶ میلیارد تومان در حال اجرا و اقدام است.
استاندار هرمزگان افزود: آبرسانی به روستاهای غرب جاسک و سیریک، اجرای خط انتقال از تصفیه خانه به شهر میناب، رویدر، بستک – جناح، پارسیان و روستاهای قشم مهمترین پروژه های در حال اجرا هستند.
دکتر همتی گفت: قرارداد خرید تضمینی ۱۴هزارمترمکعب، برای تقویت ظرفیت آبرسانی به روستاهای قشم منعقد شده و تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.
وی عنوان کرد: هشت پروژه آب شیرینکن با سرمایه گذاری ۵۰۰میلیارد تومانی بخش خصوصی برای شیرین سازی آب و انتقال آن به شهرها و روستاها به ظرفیت ۲۲هزار و ۶۰۰ مترمکعب در حال انجام است.
استاندار هرمزگان از مراحل نهایی عملیات اجرایی دو طرح فاضلاب در استان نیز خبر داد و گفت: دو طرح فاضلاب در بندرعباس و میناب با اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومان در حال اجراست که پروژه میناب با ظرفیت تصفیه روزانه بیش از ۱۵هزار مترمکعب فاضلاب، در مراحل پایانی خود قرار دارد.
دکتر همتی همچنین از واگذاری مأموریت جدید به شرکت تأمین و توسعه زیرساخت خلیج فارس نیز خبر داد و گفت: شرکت توسعه زیرساخت علاوه بر اینکه مأموریت ساماندهی فاضلاب بندرعباس را بر عهده دارد، مقرر شد به منظور کاهش فشار مصرف برق به نیروگاه های استان، نسبت به مطالعه میزان برق مورد نیاز فعلی و همچنین افق پنج ساله منطقه ویژه خلیج فارس و صنایع غرب بندرعباس اقدام کند.
وی اضافه کرد: با توجه به برنامه تولید ۱۰میلیون تن فولاد در استان و سرمایه گذاری های جدیدی که قرار است در منطقه غرب بندرعباس شکل بگیرد، ضرورت راه اندازی نیروگاه های جدید برق در استان به شدت احساس می شود که در نخستین گام به دنبال راه اندازی واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی ایسین با ظرفیت ۴۰۰ مگاوات و واگذاری آن به شرکت تأمین و توسعه زیرساخت هستیم.
دکتر همتی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامهای که برای شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج فارس پیش بینی شده است، این شرکت باید در آینده پاسخگوی همه نیازهای سرمایه گذاران در منطقه غرب بندرعباس باشد و زیرساخت های لازم را برای آنان فراهم کند.
استاندار هرمزگان از اعطای مجوز به یک واحد فولادی در استان نیز خبر داد و افزود: یک واحد فولادی دیگر به ظرفیت ۳.۲میلیون تن که قرار بود در استان دیگری اقدام به سرمایه گذاری کند، با مشوق های اعطایی و رایزنی های صورت گرفته، در حال دریافت مجوزها برای انتقال به منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس است که متناسب با این توسعه، آب و برق مورد نیاز این واحدها باید تأمین شود که نیازمند برنامه ریزی جامع از سوی شرکت تأمین و توسعه زیرساخت خلیج فارس است.
انتهای پیام/