وی با بیان این موضوع، ابراز کرد: بعد از بررسی و تصویب لایحه با توجه به رایزنیهای صورتگرفته و جلسات کارشناسیشده، امیدواریم که شاهد استفاده مدیران استان همدان از ظرفیتهای بودجه باشیم.
استاندار همدان با تأکید بر اینکه مدیران استان همدان و فرمانداران بایستی به موارد مطرحشده در تبصرههای بودجه توجه داشته باشند، گفت: گاه برخی تبصرهها دو برابر بودجهای که برای استان درنظر گرفته شده، ظرفیت دارند؛ بدینسان باید از ظرفیتهای آن حداکثر استفاده را کرد.
وی با تصریح بر اینکه صندوق عدالت و پیشرفت بالغبر دو هزار میلیارد تومان اعتبار دارد، تأکید کرد: بایستی با ظرفیت مازاد دارایی سرمایهای این اعتبار را برای استان ارتقا داد.
قاسمیفرزاد در تشریح این موضوع گفت: عدالتمحوری شاخص مهمی است که در بودجه دیده شده است؛ با توجه به اختیارات موجود در بودجه ۱۴۰۱ باید به مناطق محروم استان توجه بیشتری شود.
استاندار همدان به ایجاد صندوق پیشرفت و عدالت در استان اشاره کرد و افزود: تمام اعتبارات این صندوق در جهت عمران و آبادانی استان خواهد بود.
وی با بیان اینکه سند آمایش سرزمین نقشه راه توسعه استان همدان خواهد بود، اظهار کرد: این سند باید پیوست تمام برنامههای استان همدان باشد.
قاسمیفرزاد با بیان اینکه این سند میتواند در هر حوزه مشوقها یا ممانعتهایی برای ورود به بخشهای مختلف به همراه داشته باشد، اظهار کرد: با این روند میتوان از اتلاف منابع و انرژیها برای استقرار واحدها ممانعت کرد.
این مقام مسئول در ادامه این موضوع با تأکید بر اینکه نیاز است تا جلساتی شبیه به شورای برنامهریزی در سطوح شهرستانی برگزار شده و بحث آمایش سرزمین در آنها مورد بررسی قرار گیرد، تصریح کرد: با این تفاسیر، باید هر سازمان در انجام مأموریتها توجه به سند آمایشی و پیوست را در دستور کار داشته باشد.
وی در پایان صحبتهای خود در این جلسه خطاب به فرمانداران، خواستار برگزاری جلساتی در سطح شهرستانها در این راستا شد.