محمد خانچی مشاور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در امور اجرایی در مورد این موضوع، گفت: با اجرای این سد محدودیتهایی برای فعالیتهای نفتی در منطقه ایجاد میشود که خوشبختانه با درایت مهندسان و کارشناسان دومجموعه بزرگ مناطق نفتخیز جنوب و سازمان آب و برق خوزستان به نحو مقتضی مشکلات رفع خواهد شد و مانعی برای فعالیت همزمان دو سازمان ایجاد نمیشود.
خانچی افزود: قطع جاده دسترسی به تأسیسات نفتی قلعه نار به بالارود و نقض حریم ایمنی خطوط لوله نفت ارسالی به اهواز، از جمله محدودیتهایی است که با آبگیری این سد ایجاد میشود که امیدواریم با همت و تلاش این دومجموعه بهسرعت مرتفع شود.
وی به اهمیت مسائل زیستمحیطی و ایمنی نیز اشاره کرد و بیان داشت: فعالیت در صنعت نفت بسیار پیچیده و پرریسک است بنابراین در ایجاد جاده دسترسی جایگزین، یکی از مهمترین مواردی که باید رعایت شود ایمنسازی حداکثری و استاندارد مسیر جهت جلوگیری از هرگونه حوادث احتمالی و مخاطرات زیستمحیطی است.
مشاور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در امور اجرایی در ادمه تصریح کرد: البته پیش از این جهت بالابردن ضریب ایمنی چاههای نفت همکاران شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اقدام به نصب شیرآلات ایمنی از جمله شیر ایمنی زیرسطحی (SV ۳) و شیر قطع اضطراری جریان نفت و گاز (LBV) بر روی خطوط لوله جریانی نموده بودند.
شایان ذکر است سد مخزنی بالارود بر روی رودخانه بالارود در ۲۷ کیلومتری شمال شهرستان اندیمشک (منطقه الوار گرمسیری) و در محدوده تأسیسات نفتی و طرحهای توسعهای مناطق نفتخیز جنوب در حال احداث است و با آبگیری آن برخی تأسیسات، چاهها و جادههای دسترسی تحت تاثیر قرار میگیرند.