محمد علی صالحیون، افزود: این گروهها با راهنمایی و مدیریت استادان خُبره دانشگاهی و با حمایت مالی بنیاد نخبگان حدود ۹ ماه برای حل مسائل و مشکلات استان اقدام میکنند.
وی با بیان اینکه فعالیت این گروهها در قالب طرح ” شهید احمدی روشن ” و با همکاری ۶ دانشگاه استان صورت میگیرد، اظهار داشت: در این طرح تلاش میشود تا از ظرفیت و مشارکت نخبگان برای حل مسائل و آسیبهای منطقه به بهترین شکل استفاده شود.
صالحیون با اشاره به اینکه از هر یک از این گروه ها حدود ۲۵۰ میلیون تومان، حمایت مالی میشود تا تحقیقات آنها به محصول، ایده یا استارتاپ (واحد فناوری نوپا) تبدیل شود، افزود: در این گروه ها تلاش میشود تا الگوی مناسبی برای حل مسائل مختلف بدست آید.
وی خاطرنشان کرد: طرح شهید احمدی روشن، توسط بنیاد ملی نخبگان با همکاری دانشگاهها و بخشهای مختلف صنعت و جامعه در بخش خصوصی و دولتی و با هدف حمایت از هستههای مساله محور پژوهشی در حال اجرا ست.
وی با بیان اینکه مقرر است بنیاد نخبگان استان تفاهمنامه ای با شهرداری اصفهان برای استفاده از ظرفیت نخبگان در حل مسائل شهری منعقد کند، اظهار داشت: همچنین بنیاد نخبگان با شهرداری اصفهان در اجرای طرح ” برندسازی و فروش مناطق مهاجرفرست استان ” همکاری دارد.
صالحیون اضافه کرد: این طرح با هدف مواجهه معقول و منطقی با معضل حاشیه نشینی، تکمیل چرخه تولید و توزیع محصول و خدمات در مناطق مهاجر فرست استان و بازارسازی و فروش روشمند محصولات مذکور با همکاری سازمانها و نهادهای مختلف و توسط استارتاپها، شرکتهای دانش بنیان، نخبگان و موسسههای خصوصی اجرا خواهد شد.
بنیاد نخبگان به برنامهریزی و سیاستگذاری برای شناسایی، هدایت، حمایت مادی و معنوی نخبگان، جذب، حفظ و بهکارگیری وپشتیبانی از آنان در راستای ارتقای تولید علم، فناوری و توسعه علمی و متوازن کشور و احراز جایگاه برتر علمی، فناوری و اقتصادی در منطقه براساس سند چشم انداز کشور در افق ۱۴۰۴ میپردازد.
تاکنون حدود ۲ هزار و ۶۰۰ نخبه از تسهیلات و حمایتهای بنیاد نخبگان استان اصفهان بهرهمند شدند.