مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان با اشاره به استقبال بسیار کم از سرویسهای مدارس اظهار داشت: اگر قرار بود سال تحصیلی جدید به روال سال قبل باشد پیشبینی میشد سرویسهای مدارس در قالب ۴۹ شرکت حمل و نقل دانشآموزی و بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ خودرو به حدود ۷۴ هزار دانشآموز در شهر اصفهان سرویسدهی کنند.
هادی منوچهری افزود: دغدغههای زیادی در سال تحصیلی جدید وجود دارد و گروهبندی دانشآموزان و حضور آنها در ساعتهای مختلف در مدارس، کار سرویسدهی را سخت و حتی غیرممکن میکند.
وی با اشاره به اندک بودن ثبتنام برای سرویس مدارس بیان کرد: افزایش ۲۵ درصدی هزینه سرویس مدارس در سال تحصیلی جدید با مصوبه شورای شهر اصفهان برای رانندگان سرویسهای مدارس کافی نیست و اگر برمبنای واقعی محاسبه میکردیم باید بیش از ۴۰ درصد افزایش پیدا میکرد، ولی مشابه چانهزنی کارگر و کارفرما، شورای شهر و فرمانداری اصفهان مجبور بودند هر دو طرف را در نظر بگیرد تا هم افزایش حداقلی برای خانوادهها و هم حمایت از رانندگان اتفاق بیفتد و به همین دلیل در نهایت افزایش ۲۵ درصدی مصوب شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان تصریح کرد: از ۵۱ شرکت سرویس مدارس در اصفهان فقط ۲ شرکت به دلیل مشکل تخلف تعلیق شدند، ولی تمام ۴۹ شرکت فعال برای سال تحصیلی جدید اعلام آمادگی کردهاند و شرکتهای حمل و نقل هزینه اجاره محل و کارمند دارند و به دنبال طرح هایی مثل استقرار دو شرکت در یک مکان مشترک هستند تا هزینه هایشان کاهش یابد.
وی به شیوهنامههای بهداشتی تدوین شده برای سرویسهای مدارس اشاره و خاطرنشان کرد: امسال تعداد دانشآموزان هر سرویس از ۳ نفر بیشتر نخواهد بود، ضمن اینکه استفاده از ماسک الزامی است، همچنین ضدعفونی کردن خودرو و سایر شیوهنامههای بهداشتی مدنظر خواهد بود و بر اجرای آن نظارت میشود.