سید مهدی قائم مقامی ، اظهار داشت: تشویق کشاورزان به تغییر الگوی کشت و کشتهای کمآب زیر دست شبکههای سد به خصوص سد حنا در سمیرم می تواند در کنترل هدررفت و بهینهسازی مصرف آب کمک کند.
معاون فرماندار سمیرم افزود: در حال حاضر سد مخزنی حنا ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب، سد قره قاچ ۱۹ میلیون متر مکعب و سد کمانه ۵ میلیون متر مکعب آب ذخیره دارد که در میان این سدها سد حنا از ذخیره آب خوبی برخوردار نیست.
وی بیان کرد: سطح زیرکشت در شبکه زیر دست سد حنا ۷۷۰ هکتار کشت پاییزه و بهاره و ۵۴۰ هکتار باغ است که باید از سد مخزنی حنا آبیاری شود.
قائم مقامی تصریح کرد: بیشترین توزیع آب برای کشاورزان در زیر دست سد مخزنی حنا صورت میگیرد ولی سد حنا از ذخیره آبی کافی برخوردار نیست و باید توزیع آب در شبکه آبرسانی این سد با عدالت و مدیریت صحیح انجام شود.
معاون فرماندار سمیرم خاطرنشان کرد: باغداران و زمینهای زراعی که در پایین دست سدهای با سازمان آب قرار داد دارند باید آب بهای خود را به سازمان پرداخت کنند و سازمان آب برای به صورت عادلانه آب را در شبکههای آب تقسیم کند.
وی در پایان اظهار کرد: سد قره قاچ و سد کمانه از ذخیره آبی خوبی برخوردار هستند ولی آب ذخیره شده در سد مخزنی حنا باید مدیریت شود.