جواد متقینژاد، اظهار کرد: سوادآموزی، عامل پیشرفت اجتماعی است که، هیچگاه در جامعه تعطیل نمیشود و در زمانهای خطر با استفاده از روشهای جدید آموزشی، باید تهدید را به فرصت تبدیل کرد.
وی افزود: از ابتدای اسفندماه سال گذشته که ویروس کرونا در کشور و کاشان شیوع پیدا کرد، کلاسهای سوادآموزی تعطیل شد، اما به منظور پیگیری امور آموزشی، آموزش دهندگان از طریق فضای مجازی امور درسی و آموزشی سواد آموزان را پیگیری میکردند.
رئیس اداره نهضت سوادآموزی کاشان در مورد شیوه تدریس مجازی، تصریح کرد: آموزش دهندگان با استفاده از فضای مجازی به مرور دروس و ارائه تمرین و پاسخ به مشکلهای درسی سواد آموزان میپردازند.
متقی نژاد تأکید کرد: در الگوی دوم آموزش از راه دور، آموزش دهندگان با برقراری ارتباط تلفنی، درسها را توضیح داده و تمرینهایی را به طور مستمر برای سوادآموزان تدریس میکند و در جلسه بعد سوادآموز، تمرینهای حل کرده را ارائه دهد.
وی گفت: در سال جاری ۳۲ کلاس سوادآموزی با حضور ۱۵ آموزش دهنده در کاشان تشکیل شد که ۲۱۲ نفر از شهروندان در دورههای سوادآموزی، انتقال و تحکیم شرکت داشتند.
رئیس اداره نهضت سوادآموزی کاشان، گفت: طرحهای سوادآموزی، خواندن با خانواده و حلقههای کتاب و کتابخوانی از دیگر اقدامهای این اداره در قالب پویش در خانه بمانیم در این شهرستان اجرا شد تا یادگیری سوادآموزان در منزل دنبال شود.
متقی نژاد گفت: فعالیت حضوری نهضت سوادآموزی تابع ستاد ملی کرونا است و با فعالیت شبکه شاد در سیستم وزارت آموزش و پرورش، امیدواریم بتوانیم از این فرصت نیز برای آموزش سوادآموزان استفاده کنیم.