علیاصغر شاهزیدی ، افزود: در شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر جمعیت تسهیلات کمبهره برای ساخت و خرید مسکن خانوادههای معلولان وجود ندارد.
وی ادامه داد: اکنون یکهزار و ۲۰۰ خانواده دارای ۲ عضو معلول در استان وجود دارد که منازلشان فرسوده و نامقاوم است یا مسکن ندارند.
معاون مشارکتهای مردمی ادارهکل بهزیستی اصفهان افزود: رفع این مشکل نیازمند مصوبه هیات دولت و دستور هیات وزیران به بانک مرکزی برای تامین منابع مورد نیاز است.
به گفته وی، مجلس نیز به عنوان قانونگذار میتواند همانطور که تبصره سالانه برای اشتغال معلولان و نیازمندان منظور می شود برای مسکن این خانوادهها نیز تبصرهای تخصیص یابد.
شاهزیدی همچنین با اشاره به تفاهمنامه چندجانبه بهزیستی با دستگاههایی از جمله راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و مستضعفان و انجمن خیران مسکن ساز استان اصفهان برای تامین مسکن خانوادههای دارای حداقل ۲ عضو معلول گفت: در سالجاری کمک بلاعوض آنها از ۳۰ میلیون به ۶۰ میلیون در مناطق شهری و از ۱۸ میلیون به ۳۶ میلیون در مناطق روستایی رسیده است.
وی یادآور شد: در این راستا ۵۳۰ سهمیه در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت اختصاص یافت که امکان تامین مسکن تعدادی از خانوارها در مناطق شهری و روستایی ممکن شد.
شاهزیدی گفت: در جلسهای که بهتازگی در استانداری و با حضور مدیرعامل بنیاد برکت برگزار شد موضوع کمک برای مسکن خانوادههای دارای حداقل ۲ عضو معلول مطرح شد و بنا بر توافقی که بین سازمان بهزیستی و این بنیاد صورت گرفته قرار شد که این کمک صورت بگیرد.
۱۲۰ هزار معلول در بانک اطلاعاتی بهزیستی استان اصفهان ثبت شده که این تعداد یک پنجم آمار معلولان در استان است و پیشبینی میشود که دستکم ۵۰۰ هزار فرد معلول در استان ساکن باشند.
از مجموع معلولان زیرپوشش بهزیستی اصفهان ۲۸ هزار نفر معلول جسمی حرکتی و ۲۳ هزار نفر معلول ذهنی هستند.
براساس آخرین بررسیهای صورت گرفته دستکم سه هزار و ۷۰۰ خانوار دارای ۲ تا پنج فرزند معلول در استان سکونت دارند.