حجتالاسلام علی احمدی، بابیان اینکه مطالبات مردمی در راستای مبارزه با مفاسد اجتماعی افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: کمیسیون مبارزه با مفاسد اجتماعی از کمیسیونهای زیرمجموعه ستاد امربهمعروف و نهی ازمنکر استان به ریاست دادستان مرکز استان، آقای علی اصفهانی است.
دبیر کمیسیون مبارزه با مفاسد اجتماعی افزود: هدف این کمیسیون با توجه به راهبردهای کلی کشور در خصوص ضرورت مشارکت جمعی تمامی دستگاهها و آحاد مردم و بهکارگیری همه ظرفیتها در جهت مبارزه همهجانبه با آسیبها و مفاسد اجتماعی است.
گامی برای هماهنگی دستگاههای دولتی و مردم نهاد در مقابل فساد
وی یادآورشد: براساس ماده ۴ دستورالعمل قانون حمایت نسبت به تشکیل کمیسیون مفاسد اجتماعی در استان اقدام شد که از اهداف اصلی این کمیسیون میتوان به تقویت زمینههای مشارکت جمعی دستگاههای مسؤول، هماهنگی بین دستگاهی اعم از دولتی و مردمنهاد در طرحریزی و اجرای برنامهها، سازماندهی و هدایت همهجانبه در راستای کاهش و کنترل مفاسد اجتماعی اشاره کرد.
احمدی تأکید کرد: اعضای این کمیسیون، ۱۸ نفر نمایندگان تامالاختیار دستگاههای عضو ستاد استان هستند که ازجمله آنها میتوان به استاندار، مدیرکل اطلاعات، مدیرکل فرهنگ و ارشاد، مدیرکل آموزشوپرورش و… اشاره کرد که نمایندگان تامالاختیارشان باید در جلسات ستاد حضور داشته باشند.
دبیر کمیسیون مبارزه با مفاسد اجتماعی در ادامه بابیان اینکه تاکنون سه جلسه این کمیسیون برگزار شده تصریح کرد: آخرین جلسه در زمینه پوشاک نامتعارف و در راستای جلوگیری از مفاسد اجتماعی بوده که مصوبات جلسه به اتاق اصناف و اتحادیههای مرتبط ابلاغ شده و هماکنون در دست اقدام و پیگیری است و نتیجه به مردم اعلام خواهد شد.
وی در ادامه اذعان داشت: یکی دیگر از موضوعات جلسات این کمیسیون، بحث آسیبها و تهدیدهای گردشگری بودهاست که متأسفانه این آسیبها در جامعه در حال ترویج است که دستگاههای مرتبط برای مبارزه به خط شدهاند.
احمدی در پایان خاطرنشان کرد: موضوع دیگر موردبررسی این کمیسیون، بحث فرهنگی شهر ازجمله دوچرخهسواری و ورزش بانوان بهصورت علنی در سطح شهر بوده که در این راستا جلساتی با مسؤولین شهرداری برگزار و طرح موضوع شده و همچنین اقداماتی در دست انجام است که امیدواریم نتیجهبخش باشد.