مرتضی یادگاری افزود: هم اکنون تمام تاسیسات آبی شهرستان تا شعاع ۴۰ کیلومتری در مرکز منطقه، از طریق سیستم تله متری به صورت آنلاین مورد بررسی و کنترل قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه با راه اندازی سیستم تله متری وقوع حوادث در شبکه آبرسانی در سه ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش یافته است، اظهار کرد: در سه ماهه اول سال گذشته ۲۴۶ مورد حوادث در شبکه آب به وقوع پیوست، در حالیکه این رقم در مدت مشابه سال جاری به ۲۱۷ مورد کاهش یافته است.
مدیر آبفا شهرستان مبارکه با اشاره به کاهش حوادث انشعابات آب، گفت: در ۳ ماهه نخست سال گذشته ۵۱۷ مورد حادثه در انشعابات آب در شهرستان مبارکه صورت گرفت در حالیکه با راه اندازی سیستم تله متری در تاسیسات و منابع آبی در شهرستان این رقم در مدت مشابه سال جاری به ۴۱۰ مورد رسید که بیانگر کاهش ۲۰درصدی است.
وی تجهیز مخازن به سیستم تله متری را موجب توزیع عادلانه آب میان شهرها و روستاهای تحت پوشش آبفا منطقه مبارکه دانست و تصریح کرد: در حال حاضر ۱۲۷ هزار نفر جمعیت شهری و ۲۶ هزار نفر جمعیت روستایی تحت پوشش آبفا مبارکه هستند که با کنترل آنلاین، منابع آب به صورت عادلانه میان مشترکین توزیع می شود.
وی نصب ۲۰ دستگاه فلومتر بر روی ۷ حلقه چاه را یکی دیگر از عوامل توزیع عادلانه آب برشمرد و افزود: با نصب ۲۰ دستگاه فلومتر بر روی منابع داخلی میزان خروجی آب به صورت دقیق با هدف مدیریت تامین و توزیع این نوع منابع در دستور کار قرار گرفت.
یادگاری افزود: در زمان پیک مصرف، آب مورد نیاز منطقه ۸۰۰ لیتر بر ثانیه است که ۵۵۰ لیتر آن از طریق طرح آبرسانی اصفهان بزرگ و ۲۵۰ لیتر آن با بهره گیری از منابع داخلی تامین می شود.
مدیر آبفا مبارکه به رفع مشکل افت فشار آب در محله نصیر آباد اشاره و خاطرنشان کرد: با راه اندازی سیستم تله متری و تله کنترل، مشکل افت فشار آب در محله نصیر آباد مبارکه برطرف شد، همچنین شش دستگاه فشارشکن بر روی خطوط اصلی آبرسانی نصب شده که این امر نیز در فشار یکسان آب در شبکه توزیع بسیار موثر است.
وی کاهش هدر رفت را در مدیریت تامین و توزیع منابع آبی بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: از حدود ۴۰۰ کیلومتر شبکه توزیع آب شهری در شهرستان مبارکه، حدود ۲۰ درصد آن فرسوده است و از ۲۰۰ کیلومتر شبکه توزیع آب روستایی در منطقه، حدود ۵۰درصد آن فرسوده است.