مسعود خاندایی در بازدید از کشتارگاه دام کاشان با اشاره به اینکه، کشتارگاه کاشان یک فرصت مناسب سرمایهگذاری است که تاکنون این فرصت مغفول مانده و استفاده مطلوبی از آن نشده است، اظهار کرد: با توجه به بررسیهای صورت گرفته، کمتر از ۵۰ درصد نیاز گوشت و فرآوردههای گوشتی شهرستان در کاشان تولید میشود و به عبارتی دیگر کاشان واردکننده دام و گوشت قرمز از سایر نقاط کشور است.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان با اشاره به اینکه یکی از به دلایل وابستگی کاشان در تامین گوشت به سایر استانهای کشور عدم وجود بازار رقابتی دام است، تصریح کرد: با پیگیریهای انجام شده بازار دام با تایید جهاد کشاورزی راه اندازی شد؛ اما مورد استقبال متقاضیان و قصابان منطقه قرار نگرفت.
وی، با بیان اینکه توسعه کشتارگاه دام کاشان از وابستگی شهرستان در تامین گوشت قرمز میکاهد، افزود: یکی از دلایل مهم واردات گوشت بستهبندی به شهرستان، عدم وجود زیر ساخت مناسب در بستهبندی فرآوردههای گوشتی در کشتارگاه دام کاشان است.
وی گفت: با توجه به توسعه صنایع بسته بندی، شهرداری کاشان نیز میتواند با برنامهریزی مناسب و با برونسپاری و واگذاری مجموعه کشتارگاه به بخش خصوصی زمینه رونق و توسعه هر چه بیشتر این مجموعه را فراهم کند.
رفع مشکلات قراردادی و حقوقی همکاران بخش خصوصی شاغل در کشتارگاه
عباس شاه میرزایی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان نیز با بیان اینکه تامین بخشی از امنیت غذایی جامعه وابسته به نظارت مسؤولان فنی و ناظران بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاههای دام است، اظهار کرد: رفع مشکلات قراردادی و حقوقی همکاران بخش خصوصی شاغل در کشتارگاه این شهرستان مورد درخواست است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان، راهاندازی سالن کشتار شترمرغ، اصلاح وضعیت سالن آلایش دامی، بهسازی کف و دیوارههای سالن کشتارگاه و راهاندازی سالن بستهبندی گوشت قرمز را از اهم موارد اصلاحی مورد انتظار این شبکه عنوان کرد.
انتهای خبر/