علی محمد هاشمی افزود: در این عملیات که افزون بر ۹۵ هزار نیروی امدادی و عملیاتی حضور داشتند به امدادرسانی و ارائه خدمات مختلف به بیش از یک میلیون و ۵۴۲ هزار نفر از هموطنان و هم استانیها منجر شد.
وی اضافه کرد: آتش سوزی جنگل و مرتع، برف و کولاک، حوادث جادهای و ریلی، صنعتی و کارگاهی و شهری، خدمات حضوری و مناسبتی، سوانح ساحلی، رانش زمین، رعد و برق، ریزش آوار، زلزله، سیل و آبگرفتگی، توفان، کوهستان و هوایی سوانحی بوده است که امدادگران هلال احمر در آن به انجام عملیات و ارائه خدمات پرداختند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان مجموع کل آسیب دیدگان بیش از یک میلیون و ۵۴۰ هزار و نجات یافتگان را ۲۶ هزار و ۴۲۰ نفر اعلام کرد و گفت: افزون بر ۱۹ هزار نفر انتقالی به مراکز درمانی و پزشکی و هفت هزار و ۳۰۰ مداوای سرپایی در این مدت به ثبت رسید.
هاشمی با بیان اینکه اسکان حادثه دیدگان از جمله دیگر خدماتی است که سازمان به مردم ارائه میکند، ادامه داد: در هفت سال اخیر بیش از ۲۳ هزار و ۱۰۰ نفر از هموطنان در مراکز این نهاد اسکان داده شدند.
وی با اشاره به اینکه به فراخور و گستردگی هر حادثهای از وسایل و تجهیزات مخصوص و مناسب آن استفاده میشود اظهارداشت: در عملیات یاد شده اعزام بیش از ۲۴ هزار و ۴۰۰ آمبولانس و ۶۰ سورتی پرواز صورت گرفت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان میانگین زمان حضور در صحنه نیروهای امدادی این نهاد در حوادث جادهای را ۹ دقیقه و ۵۰ ثانیه اعلام کرد.
به گفته هاشمی، میانگین مدت زمان عملیات در حوادث جاده ای از آغاز تا پایان عملیات ۹۶ دقیقه و ۵۷ ثانیه است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان فعالیت در زمینه پیشگیری از همه گیری بیماری کووید-۱۹ را از جمله دیگر کارهایی برشمرد که از زمان شیوع ویروس بطور جدی در حال انجام است.
ایران جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان به شمار میرود، بطور کلی ۴۳ بلای طبیعی و انسانساز در جهان شناخته شده که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد.
بیش از چهار هزار امدادگر و نجاتگر، عضو جمعیت هلال احمر استان اصفهان هستند.
این اصفهان حدود پنج میلیون نفر جمعیت دارد که در ۲۴ شهرستان و ۱۰۵ شهر ساکنند.
انتهای پیام/