stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ مهر , ۱۴۰۳ Wednesday, 9 October , 2024
  • کد خبر : 167981
  • 27 شهریور 1399 - 13:20
2

کلیدری: اصفهان رکورددار کرونا در کشور/ طی ۴۰ روز ۵ مادر باردار را از دست دادیم/ مرگ و میر کرونا ۳ برابر شده است

کلیدری: اصفهان رکورددار کرونا در کشور/ طی ۴۰ روز ۵ مادر باردار را از دست دادیم/ مرگ و میر کرونا ۳ برابر شده است
قلم/اصفهان_مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با بیان اینکه مرگ و میر ۳ برابر شده است، گفت: روزانه یک مینی بوس ته دره می رود که متاسفانه همه فوت می کنند. در حال حاضر بیمارانی که در استان درحال بستری شدن هستند روز به روز افزایش پیدا می کنند.
قلم | qalamna.ir :

بهروز کلیدری امروز (چهارشنبه- ۲۶ شهریورماه) در نشست خبری، با اشاره به شهادت چند نفر از پزشکان و کادر درمان اصفهان در اثر بیماری کووید ۱۹، اظهار کرد: دکتر ابن شهیدی پس از چندین روز دست و پنجه نرم کردن با این بیماری دیروز فوت کرد.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌ پزشکی اصفهان با بیان اینکه در روزهای اول مواجهه با بیماری کووید۱۹ به نظر می رسید شرایط نسبتا بهتری در استان اصفهان نسبت به استان های دیگر رقم زده ایم، تصریح کرد: از مرداد ماه شرایط این بیماری در اصفهان روز به روز پیچیده تر و سخت تر شده است.

کلیدری تاکید کرد: تاکنون بالغ بر ۳۲ هزار و ۵۰۰ بیمار را در بیمارستان های استان بستری کرده ایم و یک هزار و ۴۶۰ بیمار با تست مثبت کرونا از دست داده ایم.

وی تعداد کل بیماران مثبت و مشکوک استان را ۳۱۰۰  نفر عنوان کرد و گفت: از میان بیماران با تست مثبت، ۷۲۰ بیمار طی ۱۵۰ روز فوت کردند، درحالی که  ۷۴۰ بیمار دیگر تنها طی ۵۵ روز گذشته فوت کردند، یعنی طی ۵۵ روز مرگ و میری به اندازه ۱۵۰ روز به نسبت قبل را تجربه کردیم.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با بیان اینکه مرگ و میر ۳ برابر شده است، گفت: روزانه یک مینی بوس ته دره می رود که متاسفانه همه فوت می کنند. در حال حاضر بیمارانی که در استان درحال بستری شدن هستند روز به روز افزایش پیدا می کنند.

به گفته کلیدری اردیبهشت و خرداد ۳۰۰ بیمار و امروز بیش از ۱۱۰۰ بیمار بستری در استان داریم، درحالی که نسبت به دوره قبلی بسیاری از آنها بیماران بدحال تری هستند که باوجود خدماتی که دریافت می کنند و شناخت بیشتری که داریم، فوت می کنند.

وی افزود: به دلیل اینکه زنجیره بیماری را در استان قطع نکرده ایم، شرایط درست نمی شود. دیروز ۲ هزار و ۷۰۰ بیمار در کشور مبتلا شدند که ۹۳۸ نفر مربوط به استان اصفهان بود. به این معنی که ۴۰ درصد مبتلایان از استان اصفهان بودند و در صدر بروز بیماری در کشور هستیم.

۲ تا ۴ هفته آینده شرایط بحرانی می شود

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با تاکید براینکه این وضعیت حدود ۱۰ روز است در استان اصفهان اتفاق افتاده است‌، خاطرنشان کرد: طی یک هفته گذشته هر روز بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ بیمار جدید در استان شناسایی شدند و طی یکی دو هفته آینده تجربه تعداد بالای بیشتری خواهیم داشت. همچنین مرگ و میر بیشتر طی ۲ تا ۴ هفته آینده را پیش بینی می کنیم.

به گفته کلیدری برآوردهایی که توسط سازمان های جهانی برای نیم‌کره شمالی انجام شده بود، درحال تحقق است. در شهریور به مرگ و میر ۳ برابر رسیدیم درحالی که تیم درمانی با تجربه و مراکز قوی تر وارد میدان شدند، اما روند بدتر شد.

وی با بیان اینکه به‌ زودی ظرفیت بیمارستان الزهرا تکمیل می شود و مجبوریم ظرفیت های جدید پیش بینی کنیم، تصریح کرد: خمینی شهر در صدر بروز بیماری در استان قرار گرفته است. در خمینی شهر ظرفیت های خدمات غیرکرونایی را به طور کامل از دست می دهیم.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با بیان اینکه هیچ اقدامی برای متوقف کردن چرخه تولید بیماری در استان نکرده ایم، خاطرنشان کرد: هر روز در حاشیه رودخانه زاینده رود مردم کنار هم نشسته اند. اکنون استان نسبتا موفق در کنترل بیماری نزدیک به ۴۰ درصد مبتلایان جدید کشور را تجربه می کند و شاید در ۳ تا ۴ ماه آینده مرگ و میر باز هم افزایش یابد.

کلیدری تاکید کرد: این روزها دغدغه مدارس را داریم  و اگرچه مردم نسبتا شرایط را درک کرده و حضورشان در مدارس کمرنگ شده است، اما مراقبت بیشتر لازم است.

وی ادامه داد: از ابتدای شیوع ویرو کرونا کودکان زیر ۱۸ سال بستری به یک هزار و ۶۴۴ نفر رسیده و ۷۱ نفر فوت شدند. 

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با تاکید براینکه جزء استان های سرآمد در کنترل مرگ مادران بودیم و تنها ۲ مرگ در دوران کرونا داشتیم، اظهار کرد: طی ۴۰ روز ۵ نفر از مادران باردار را از دست دادیم که ۴ نفر ساکن خمینی شهر هستند.

کلیدری یادآور شد: اگر نتوانیم مداخله موثر داشته باشیم، حداقل این تعداد مرگ به ۲ برابر می رسد.

وی تصریح کرد: ضریب اشغال بیمارستان ها به حداکثر نزدیک می شود و اگر این شرایط ادامه پیدا کند مجبوریم در روزهای آینده بیمارستان های دیگر را به چرخه کووید۱۹ اضافه کنیم. این در حالی است که بیماران دیگر دچار تاخیر درمان و مرگ و میر می شوند.

مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان، اضافه کرد: حدود ۳۰ میلیون نفر در دنیا مبتلا به کووید ۱۹ شده اند و با این شرایط تا ژانویه در دنیا ۲ تا ۳ میلیون مرگ در اثر کرونا و ۱۵ میلیون مرگ غیرکرونا را تجربه می کنیم که نتوانسته اند خدمات درمانی خوبی دریافت کنند.

انتهای پیام/

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.