مدیرکل سازمان استاندارد استان اصفهان پیرامون اینکه استاندارد یکی از الزامات برای توسعه اقتصادی در کشور است گفت: ۳۳ هزار و ۹۶۷ استاندارد در کشورمان تدوین شده است و امروز اسناد استاندارد ایران رایگان به کشورهای دیگر ارائه میشود.
محمود فرمانی درباره اینکه قانون ملی استاندارد از سال ۹۶ ابلاغ و جایگاه آن در کشور تغییر کرده است اظهار داشت: براساس مشکلات موجود، تعاریف جهانی و فرابخشی بودن وظایف، سازمان استاندارد از وزارت صمت جدا و مستقیما زیر نظر نهاد ریاست جمهوری فعالیت میکند.
مدیرکل استاندارد استان اصفهان با بیان اینکه نامگذاریهای هر سال مقام معظم رهبری با اهداف خاصی تعیین شده و نگاه و رویکرد ایشان در سال های اخیر توجه به رونق و جهش تولید داخلی بوده که توسعه کشور را رونق میدهد، افزود: مقوله استاندارد در مباحث درونزایی و برونزایی تولیدات ملی قابل توجه است چرا که براساس استانداردهای موجود علاوه بر رفع نیازهای داخل میتواند جایگاه ویژهای در راستای جهش تولید داشته باشد.
مدیرکل سازمان استاندارد استان اصفهان پیرامون اینکه استاندارد مقولهای تک بعدی نیست و تمام جوانب زندگی افراد را در بر میگیرد، بیان کرد: مقوله استاندارد باید بهعنوان مطالبه ملی و اجتماعی در جامعه مطرح و به فرهنگ تبدیل شود.
وی ادامه داد: توسعه فرهنگ استاندارد در کشور نه تنها سبب ارتقای بهداشت، سلامت، امنیت روانی و اجتماعی میشود بلکه هزینهها غیرضروری هم در حوزه استانداردسازی کاهش مییابد و تولیدکنندگان ملزم به رعایت استاندارد خواهند شد.
فرمانی درباره اینکه براساس مصوبه هیئت وزیران از ۲ ماه گذشته طرح نظارت، ارتقا و ایمنسازی جایگاههای سوخت سی ان جی در استان اصفهان کلید خورده است، گفت: طی این مدت ۷۳ بازرسی از جایگاههای استان اجرایی شده که ۲۹ جایگاه با رفع تمام نواقص، تاییدیه ایمنی و استاندارد دریافت کردهاند.
وی با اشاره به اینکه حدود ۴۴ جایگاه با حداقل یک خط متوسط یا پرخطر شناسایی و دستور قطع گاز ۳۷ جایگاه را به شرکت پخش فراوردههای نفتی استان ابلاغ کردیم اظهار داشت: از این تعداد، جریان گاز ۳۱ جایگاه قطع شده و و از بین جایگاههای شناسایی با خطر متوسط یا پرخطر ۱۷ جایگاه با رفع نقص به چرخه ارائه خدماترسانی بازگشتند. در ۱.۵ ماه گذشته یک پنجم جایگاههای سی ان جی استان تاییدیه ایمنی و استاندارد را دریافت کردهاند.
انتهای پیام/