سیدمحمد طباطبایی عصر امروز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته تربیتبدنی و ورزش با اشاره به حضور خود در ادارهکل ورزش و جوانان استان از ۵ ماه پیش اظهار داشت: در ابتدای راه شورای راهبردی ورزش اصفهان را تشکیل دادیم که دو تن از اصحاب رسانه نیز به این نشست دعوت شدند تا نظرات آنها را نیز درباره برنامههای ادارهکل ورزش و جوانان استان بشنویم. در همین راستا نیز یکی از خبرنگاران اصفهانی را به عنوان مشاور رسانهای منصوب کردم تا پل ارتباطی میان ادارهکل ورزش و جوانان و رسانههای استان باشد.
وی افزود: در روز نخست کارم اعلام کردم که حتی اگر یک روز در این سمت باشم برای همان یک روز برنامه دارم و خوشبختانه برخی برنامههای کوتاهمدت را دنبال کردم که شامل بازدیدهای میدانی، معرفی نیروی انسانی مناسب برای هر جایگاه و برخی امور فرهنگی بود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان مدیریت ورزش را به دوی امدادی تشبیه کرد و ادامه داد: نقدها و نواقص موجود با ترسیم چشمانداز روشن و تدوین برنامههای مدون قابل رفع است.
وی گفت: در دو جلسه راهبردی ورزش اصفهان میزبان اندیشمندان و صاحبنظران این حوزه بودم و وضعیت موجود ورزش استان را تشریح کردم. پیش از انتخاب به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان، در تدوین سند آمایش سرزمینی ورزش استان نقش داشتم و سند راهبردی خود را نیز به عنوان برنامه پیشنهادی به استاندار اصفهان و وزیر ورزش و جوانان ارائه دادم که موردقبول واقع شد و امیدوارم بتوانیم این برنامه را اجرا کنیم. همچنین مقرر شد نسبت به تدوین برنامه مدیریت شرایط کرونا اقدام کنیم.
طباطبایی بیان کرد: همچنین مقرر شد برنامه بلندمدتی برای ورزش استان تدوین و در جلسه بعدی شورای عالی ورزش استان ارائه دهیم. البته این برنامهها زمانی موفق است که از روی کاغذ به عرصه اجرا برسد.
وی با بیان اینکه هماکنون منابع مالی ورزش وضعیت خوبی ندارد، تصریح کرد: تلاش کردیم از سایر منابع استفاده کنیم تا این کمبود جبران شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان در پاسخ به سوالی درباره استعدادیابی در شهرستانها اضافه کرد: برخاسته از بطن ورزش شهرستانها هستم و در زمان عضویت در تیمهای نونهالان و نوجوانان ورزش اصفهان، مسیر نجفآباد به اصفهان را مدام طی میکردم و همواره تفاوت امکانات مرکز استان و شهرستانها دغدغه من بود. یکی از اقدامات من در ابتدای حضور در ادارهکل حضور میدانی در شهرستانها بود که منجر به احصای مشکلات شد. بیش از ۹۶ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی را با توجه به نیاز هر شهرستان به آنها اختصاص دادیم و امیدورم در پایان سال مالی شاهد افتتاح چند پروژه در شهرستانها باشیم. چند روز پیش هم نشستی آنلاین با روسای ادارات ورزش و جوانان شهرستانها داشتیم که یکی از مباحث مهم آن استعدادیابی و قهرمانپروری در شهرستانها بود. در این خصوص برنامهای تدوین کردهایم که امیدوارم با برطرف شدن خطر بیماری کرونا اجرای آن را آغاز کنیم.
وی درباره وضعیت ورزشگاه تختی خاطرنشان کرد: مالکیت این ورزشگاه وقفی است و ادارهکل ورزش و جوانان هر سال اجارهبهای آن را پرداخت میکند. سال گذشته زمین چمن آن به صورت قانونی به مزایده گذاشته و واگذار شده بود. ورزشگاه تختی یکی از چالشهای هیئت فوتبال بود که با پیگیریهایی که انجام شد، شخص برنده متقاعد شد که این زمین باید در اختیار هیئت فوتبال باشد و انصراف داد و هیئت فوتبال این ورزشگاه را به مدت یک سال در اختیار گرفت. مجموعه تختی گنجینه ورزش و فوتبال استان است و امسال برای بهسازی و بازسازی آن بودجهای در نظر گرفته شده که به شرط اختصاص آن، این امر محقق میشود.
طباطبایی درباره پیست دوچرخهسواری نقشجهان اظهار داشت: صفر تا صد احداث پروژههای شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی بر عهده این شرکت است و متاسفانه با مشکلاتی که در حوزه معارضین به وجود آمد این مجموعه از دستور کار شرکت توسعه خارج شد. پیست دوچرخهسواری نقشجهان با ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده که در صورت آغاز مجدد روند تکمیل همین مقدار هم باید بازسازی شود.
وی درباره بازسازی و بهسازی اماکن ورزشی در زمان شیوع ویروس کرونا افزود: الان در اماکن ورزشی که به بخش خصوصی واگذار شده، هیچ اقدام فنی نمیتوانیم انجام دهیم اما برای سایر اماکن اعتبار لازم را در نظر گرفتهایم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره کاهش درآمد ادارهکل ورزش و جوانان استان از محل واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی ادامه داد: اماکن ورزشی بیش از ۶ ماه درآمد نداشتهاند، در حالی که سال گذشته بیش از ۶ میلیارد تومان در ۶ ماه از اماکن ورزشی درآمد داشتیم، این درآمد امسال به حدود ۱۵۰ میلیون تومان کاهش یافته است. استخرها و اماکن آبی نیز علیرغم تعطیلی هزینه نگهداری دارد که یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای نگهداری این اماکن پرداخت شده است و در حال رایزنی برای تامین اعتبارات هستیم تا ادارهکل دچار مشکل نشود. قدرت انتقال کرونا در اماکن آبی بیشتر است و در جلسه روز پنجشنبه با مسئولان ستاد استانی نیز مقرر شد اماکن ورزشی به جز استخرها با ۵۰ درصد ظرفیت بازگشایی شوند. خود مردم نیز به دلیل شرایط فعلی از بازگشایی استخرها استقبال نمیکنند و امیدوارم از وضعیت فعلی عبور کنیم.
انتهای پیام/