آیین اختتامیه سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، شامگاه دوم آبان ماه در برنامۀ “استودیو هشت” به میزبانی باغ کتاب تهران برگزار و به صورت زنده از رادیو نمایش،تلویزیون تعاملی تیوا و صفحات مجازی جشنواره در اصفهان و تهران برای مخاطبان پخش شد.
علیرضا تابش، دبیر سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان در این آیین گفت: به عنوان دبیر جشنواره در برابر شما ایستاده ام تا مراتب تشکرم را از همراهی همۀ همکاران، در مسیر برگزاری نخستین جشنواره سینمایی آنلاین تاریخ ایران اعلام کنم.
او ادامه داد: برای رسیدن به این نقطه تردید و هراس و دو راهی فراوان داشتیم. مسیری را باید می پیمودیم که کسی آن را تجربه نکرده بود اما تجربه لذت بخش استفاده از نظرات کودکان و نوجوانان و مواجهه با مخاطبان از طریق سامانه های آنلاین، حس شیرین همراهی خانواده صنعت تصویر و برگزاری پر شور چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان کشور، گویی چیزی به نام خستگی برای ما وجود ندارد.
تابش تصریح کرد: امروز را نه اختتامیه بلکه نقطه عطف و افتتاحیۀ مسیری می دانیم که می تواند مطابق با منویات گام دوم انقلاب و تحولات به روز جامعه، به همبستگی خانواده صنعت تصویر را از یک سو و از سوی دیگر به تقویت ؟بینجامد.
دبیر سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان گفت: بنا دارم گزارشی از آنچه که از این پس تا زمانی که در این مسئولیت هستیم را ارائه بدهم و در همین راستا باید اعلام کنم که با توجه به ظرفیت های بالای پخش ویدئوهای درخواستی، سینمای کودک و سامانه های نوین، فصل جدیدی از روابط متقابل را آغاز خواهند کرد.
او توضیح داد: وی او دی ها می توانند صمیمی و بی واسطه، نظر مردم را به سینماگران انتقال بدهند و سینماگران با استفاده از این نظرات خواهند توانست محصولات لازم را با توجه به نیاز داخلی تولید کنند. همه ما باید تلاش کنیم تا فاصله بین نگاه کودک و فیلم ها از آنچه هست، کمتر شود.
تابش یادآور شد: داوری سراسری کودکان و نوجوانان در این دوره باعث شگفتی و تصحیح نگاه بسیاری از ما اهالی صنعت تصویر شد و باید و ضروری است که ما به شما مخاطبان گوش فرادهیم و از شما بیاموزیم و درقدم های بعدی این مسیر را دنبال خواهیم کرد.
دبیر سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، گفت: هر قدم نخستی کم و کاستی هایی دارد و بسیاری از ظرایف و نکات فنی در باب برخط بود که تا قبل از این تمرین و دیکته، قابل تشخیص نبود. می شد با انفعال و تسلیم دربرابر کرونا، امسال جشنواره را تعطیل کنیم اما وظیفه ملی و اسلامی خود می دانستیم نه تنها نشان دهیم سینما زنده است بلکه در کنار قهرمانان سلامت نقشمان را در ایجاد نشاط انجام بدهیم.
او افزود: خدا را شاکرم که هر چه در توان بود انجام دادیم و اکنون به آینده چشم دوخته ایم تا بعد از کرونا، شکل جدیدی از جشنواره های ترکیبی آنلاین فیزیکی را تجربی کنیم و در قدم بعدی از کاستی های این دوره درس بگیریم.
تابش خبر داد که چالش من نقش اول و به نظر من که با همراهی هوشنگ مرادی کرمانی، و ایرج طهماسب آغاز شده به خاطر استقبال مخاطبان بعد از اتمام جشنواره نیز ادامه خواهد داشت تا امتداد شعار جشنواره یعنی هر خانه یک سینما را شاهد باشیم.
دبیر سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کودکان و نوجوانان با اعلام اینکه گزارش روند برگزاری این دوره از جشنواره بعدا از طریق روابط عمومی اطلاع رسانی خواهد شد، بخش پایانی سخنان خود را به تشکر از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان سینمایی، وزیر بهداشت و ارتباطات، شهرداران اصفهان و تهران، صدا و سیما، سامانه های پخش، فعالان سینمای کودک و همۀ کسانی که کمک کردند قطار جشنواره سی و سوم به سلامت سفر خود را طی کند، اختصاص داد.
پس از ایراد این سخنان برندگان بخش بین الملل جشنواره معرفی شدند.
انتهای پیام/