رضا اسفندیاری روز شنبه در نشست خبری مجازی با خبرنگاران افزود: حمایت از شرکت های دانشبنیان در استان تداوم دارد و آماده ارایه تسهیلات قرضالحسنه با حداکثر نرخ سود چهار درصد به سایر مجموعههای کارآفرین هستیم.
حدود ۶۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در اصفهان فعال است و این استان رتبه دوم کشوری را در این زمینه دارد.
وی با اشاره به آیین نامهای که امسال در بانک مهر ایران مطرح شد، اظهار داشت: بر این اساس کل وجوهی که برای جریمه دیرکرد اقساط و وام های معوقه اخذ میشود، جهت امور خیریه در داخل استان هزینه خواهد شد.
اسفندیاری ادامه داد: تا کنون از این طریق برای کمک به برخی خیریهها و خرید دستگاههای اکسیژن ساز در دوران همهگیری بیماری کووید ۱۹ در استان اصفهان اقدام شده است.
وی خاطرنشان کرد: در دوران شیوع ویروس کرونا تلاشهای بانک مهر ایران برای ارایه انواع تسهیلات قرضالحسنه در جهت رفع نیازهای افراد نیازمند از جمله کمیته امداد و بهزیستی و همچنین ارایه خدمات بانکی الکترونیکی شتاب گرفته است.
وی با بیان اینکه بیشترین شعبههای بانک مهر ایران در استان اصفهان مستقر است، تاکید کرد: منابع این بانک داخل استان مصرف میشود تا همه هم استانی ها از آن منتفع شوند.
اسفندیاری منابع مالی این بانک در استان را ۳۰ هزار میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: امسال بانک قرضالحسنه مهر ایران برای ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار فقره تسهیلات در کشور هدفگذاری کرده که سهم استان اصفهان از آن هشت درصد است.
وی با بیان اینکه تا کنون خیران همکاری خوبی با این بانک داشتند از آنها خواست تا نذر منابع مالی برای پرداخت تسهیلات قرضالحسنه در جهت رفع نیاز و مشکلات نیازمندان داشته باشند.
بانک قرضالحسنه مهر ایران سال ۸۶ با هدف گسترش سنت قرض الحسنه و احیای بانکداری اسلامی تاسیس شد و اکنون دارای ۵۳۰ شعبه است.
این بانک در اصفهان ۳۲ شعبه دارد که ۱۶ شعبه در کلانشهر اصفهان و سایر شعبه ها در دیگر شهرستان های استان است.
انتهای پیام/