سورنا ستاری عصر امروز، ۱۴ بهمن ماه، در مراسم رونمایی و افتتاح از ۹ پروژه پارک علم و فناوری خراسان که در ساختمان مرکزی پارک برگزار شد، اظهار کرد: در راستای ایجاد زیرساختها و برنامههای پارک کمکهایی را به این مجموعه ارائه میکنیم. البته مهمتر از همه این حمایتها، ایجاد فرهنگ است.
وی افزود: شهرداری مشهد برای ایجاد زیستنوآوری مشهد حتی یک ریال از دولت دریافت نکرده که نشان دهنده گسترش این فرهنگ است. به پارک علم و فناوری خراسان در راستای انجام هماهنگیهای معنوی لازم با دانشگاه، استانداری و نهادهای مربوطه و حل کردن مشکلات اداری آنها کمک میکنیم. هر دانشگاه و موسسهای که ساختمان قدیمی دارد، اگر برای توسعه فناوری و نوآوری شهر در اختیار قرار دهد، تحت نظارت پارک مورد بازسازی قرار خواهد گرفت.
معاون علم و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: پارک علم و فناوری استان بسیار موفق بوده است. در حوزه آب شاهد چنین مجموعهای نبودهایم. استان خراسان رضوی در زمینه فناوریهای نرم ظرفیت قابل توجهی دارد که کمی مورد غفلت واقع شده است. ستاد نرم باید در این بخش سرمایهگذاری کند؛ همچنین فناوریهای نرم در استان نیز باید فعالیت بیشتری انجام دهد.
ستاری در خصوص پردیس دانشگاه فردوسی و پارک علم و فناوری خراسان، خاطرنشان کرد: این پردیس مکانی برای قرار گرفتن شرکتها و افراد و زایش شرکتهای جدید خواهد شد. یک جوان میتواند با ورود به این پردیس ایده خود را تقویت و تیم خود را به یک شرکت تبدیل کند تا پس از کسب مهارت لازم از کارخانه جدا شده و به صورت مستقل به فعالیتهای خود بپردازد. کلیه فرایندهای حوزه تجاری سازی را پیگیری و حمایت خواهیم کرد.
حضور ۴۱ شرکت تازهوارد به بورس
وی بیان کرد: در سال جاری در بحث فروش شرکتها ۴۰ درصد رشد داریم که آمار دقیق آن تیر ماه هر سال به دست میآید. خراسان رضوی یک اکوسیستم تشکیل داده است که به عنوان یک زیست بوم از داخل در حال رشد است. ما به عنوان دولت نباید وارد این سیستم شویم بلکه باید از آن حمایت و آن را از آسیبهای احتمالی حفظ کنیم. در سال جاری عددهای قابل توجهی در حوزه وام و سرمایهگذاری حتی برای شرکتهای خصوصی در نظر گرفتهایم. یکی از مسائلی که برای ما دارای اهمیت است، ورود شرکتها به بورس است. در حال حاضر ۴۱ شرکت تازه وارد در بورس داریم که امیدوارم توسعه یابند.
محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، در ادامه این مراسم، در خصوص افتتاح توربین بادی ۲۵۰ کیلووات اظهار کرد: در حوزه توربین بادی از کیلووات شروع کردهایم که امیدواریم به مگاوات ختم شود. مدعی انجام تمام مراحل این محصول به شکل بومی هستیم. امیدواریم با حمایتهای آینده دولت در حوزه توربینهای بادی به سمت تامین انرژی برای کشور خود و همسایه برویم.
انتهای پیام