نایبرئیس اتحادیه تالارها و سالنهای پذیرایی اهواز گفت: در اهواز باغهایی وجود داشتند که مراسم عروسی با حضور دست کم هزار نفر در آن ها بدون حتی یک سرویس بهداشتی صورت گرفته است.
سیروس جعفری با ابراز گلهمندی از عدم حمایت از تالاردارها در شرایط اعمال محدودیتهای کرونا اظهار کرد: از ۱۳ دیماه به ما اعلام کردند که با توجه به وضعیت زرد شیوع کرونا، با رعایت پروتکلهای بهداشتی و با ۵۰ درصد از ظرفیت اجازه فعالیت داریم؛ در این مدت مراسمهای برگزارشده در تالارهای در شهر اهواز با زیر ۱۰۰ نفر بوده است اما دوباره وضعیت قرمز کرونایی اعلام شد که منجر به بسته شدن مجدد تالارها شد.
وی افزود: صنف ما در یک سال گذشته همکاری همهجانبهای با ستاد مقابله با کرونا در اجرای محدودیتها داشت و وسایل بهداشتی خریداری شده در همان دو هفتهای که تالارها بازگشایی شدند، برای هر تالاردار ۲۰ تا۳۰ میلیون تومان هزینه در بر داشت.
نایب رئیس اتحادیه تالارها و سالنهای پذیرایی اهواز با اشاره به عدم همکاری بانکها و سایر ارگانهای مربوطه با اعضای این صنف گفت: بانکها گوششان بدهکار نیست و زیر بار نمیروند و پرداخت اقساط را سر موعد از ما میخواهند. سازمان برق به دنبال قطع کردن برق تالارها به دلیل عدم پرداخت هزینه برق است و شرکت گاز و شرکتهای بیمه نیز به همین ترتیب ما را تحت فشار قرار دادهاند.
جعفری افزود: به داد ما برسید؛ صنف ما یک صنف کارآفرین بود و هر کدام از ما ۳۰ تا ۴۰ نفر حقوقبگیر داشتیم اما اکنون با توجه به عدم حمایت دولت از ما، به ورطه نابودی و ورشکستگی رسیدهایم.
وی تصریح کرد: از سال گذشته تاکنون ما همکاری لازم را با ستاد مقابله با کرونا داشتیم اما این همکاری صرفا یکطرفه و از جانب ما بوده است.
نایب رئیس اتحادیه تالارها و سالنهای پذیرایی اهواز افزود: بارها گفتهام که در این شرایط، اصناف آتش زیر خاکستر هستند و این وظیفه ما است که این موضوع را به مقامات بالادستی به عنوان یک هشدار اعلام کنیم.
جعفری با اشاره به پلمب ۱۰ باغ ویلا در اطراف اهواز به دلیل عدم رعایت محدودیتها و پروتکلهای بهداشتی گفت: در اهواز باغهایی وجود دارد که مراسم عروسی با حضور دستکم یک هزار نفر و بدون حتی یک سرویس بهداشتی را برگزار کردهاند اما اگر این گونه مراسم در تالارها برگزار شوند، نظارتهای لازم انجام میشود.
وی با اشاره به ورشکسته شدن ۹۰ درصد از تالاردارها افزود: در اهواز ۴۲ تالار با جواز کسب و ۱۰ تالار نیز بدون جواز کسب وجود دارد که از این تعداد، حدود ۴ هزار و ۷۶۰ نیرو اخراج شدهاند؛ زمانی که افراد بیکار شوند به کارهای خلاف روی میآورند و این مساله، سرانجام خوشی ندارد.