فواد غزیعلی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان بیان کرد: با توجه به برخورداری استان از ظرفیتهایی همچون نیروگاهها، صنایع پتروشیمی، کشاورزی، کارخانجات فولاد، صنایع جانبی نیشکر و… ، بخش حمل و نقل خوزستان دارای رتبه دوم کشوری است که سالانه حدود ۴۶ میلیون تن کالا از این استان جابهجا می شود.
وی افزود: بندر امام خمینی(ره)، به عنوان بزرگ ترین بندر فله بَر کشور با ورود روزانه حدود سه هزار کامیون برای جابهجایی کالا به ویژه کالاهای اساسی، جایگاه ویژهای دارد و پارسال بیش از ۱۷ میلیون تن کالاهای اساسی از این بندر به سایر نقاط کشور جابهجا شد که نسبت به سال ۱۳۹۹ رشد ۳۳ درصدی را در میزان وزن و رشد ۳۵ درصدی در تعداد کامیون را نشان میدهد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان ادامه داد: وجود ۲ پایانه مرزی شلمچه و چذابه نیز اهمیت خوزستان را در بخش حمل و نقل بیشتر کرده است.
غزیعلی بیان کرد: در بخش جابه جایی مسافر، سالانه بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی خوزستان جابهجا میشوند.
وی گفت: خوزستان در حوزه راه با برخورداری از ۲ هزار و۶۰۰ کیلومتر راه اصلی، رتبه نخست کشور را دارد و در مجموع با بیش از ۱۸ هزار کیلومتر راه اصلی، شریانی، فرعی و روستایی رتبه چهار کشور را داراست.
غزیعلی بیان کرد: پارسال در بخش کالا ۳۱۵ مورد و در بخش مسافر ۷۵ مورد رسیدگی به تخلفات ثبت و به کمیسیونهای مربوطه ارجاع و احکامی همچون تعطیلی، جریمه نقدی و تذکر صادر شد.
خوزستان دارای ۱۸ هزارو ۵۵۸ کیلومتر راه است که از این میزان ۱۲ هزار و ۴۲۲ کیلومتر راه روستایی است.