روز جمعه ۲۴ تیر ۱۴۰۱ بود که مسابقات انتخابی تیم ملی ووشوی جوانان دختران، به میزبانی آکادمی ملی ووشو آغاز و در ادامه با حواشی بسیار زیادی همراه شد. مسابقاتی که به دلیل اعتراض برخی خانوادههای ورزشکاران نسبت به داوریها باعث درگیری و زد و خورد میان پدر یکی از ورزشکاران با مربیان تیم ملی دختران (خواهران منصوریان) شد.
با گذشت نزدیک به ۱۰ روز از این ماجرا، کمیته انضباطی فدراسیون ووشو امروز (یکشنبه) دوم مرداد ۱۴۰۱ آرای خود درباره این اتفاق را در حالی اعلام کرد که در احکام صادر شده، چند پرسش مطرح و برخی احکام نیز جای تامل دارد.
در آرای منتشر شده، تنها “احسان دهپهلوان” پدر ورزشکار معترض به همراه ۳ دخترش، کوثر علیزاده (حریف دختر احسان دهپهلوان) و صدیقه دریایی (مربی کوثر علیزاده) را به صورت نقدی و تعلیقی جریمه شدهاند. این موضوع در حالی است که خبری از جریمه خواهران منصوریان به عنوان مربیان تیم ملی جوانان (یک طرف درگیری رخ داده) نیست.
در اینکه اقدام پدر ورزشکار معترض تخلف آشکار بوده شکی نیست اما اینکه یک پای کتک کاریها که شهربانو منصوریان و سهیلا منصوریان بودند و هیچ حکمی علیه آنها صادر نشده، علامت سوال بزرگی است که بیپاسخ مانده است.
بر اساس گفتوگویی که ایسنا با «احسان دهپهلوان» داشت، مشخص شد که موضوع حضور غیرقانونی این پدر در سالن وارم آپ ورزشکاران با وجود محکوم بودن بخاطر تخلف او، صرفا برای دفاع از فرزندش بوده است بر این اساس نظر میرسد فدراسیون ووشو باید با عدالت بیشتری آرای خود را صادر میکرد چرا که برخورد فیزیکی و خشن ورزشکاران و مربیان شناخته شده این فدراسیون نیز قطعا نمیتواند رفتار قابل قبولی باشد.
پیش از این فدراسیون ووشو، بارها حتی برای تخلفات سطح پایینتر از جمله انجام مصاحبه علیه این فدراسیون توسط خواهران منصوریان، آرای به مراتب سنگینتری را صادر میکرد، همین موضوع باعث طرح پرسشهای فراوانی درباره چرایی عبور فدراسیون ووشو از تخلف آشکار خواهران منصوریان در ماجرای اخیر شده است. اکنون این پرسش مطرح است که آیا آیین نامه انضباطی فدراسیون تنها در موارد خاص و علیه برخی افراد آن هم در شرایطی خاص اعمال میشود؟
ایسنا برای شفاف سازی درباره این احکام، با کوهیار سالار رئیس کمیته انضباطی فدراسیون ووشو تماس گرفت تا نظر و استدلال حقوقیاش در اینباره را جویا شود که او حاضر به گفتوگو در اینباره نشد!
انتهای پیام