علیاصغر صبوحی اظهار داشت: آمار مبتلایان به کرونا در سمیرم به طور چشمگیری رو به افزایش بود که با ورود تیم پایگاه سلامت شهید سلیمانی و غربالگری و نظارت و بازرسی اماکن تعداد مبتلایان کاهش یافت و مراجعین جهت تست کمتر شد که همکاری مردم نیز در این زمینه تأثیر به سزایی داشت.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سمیرم با اشاره به مشکلات شبکه بهداشت و درمان شهرستان و کمبود بودجه عمرانی و توقف پروژه های مربوطه افزود: با کمبود پزشک عمومی روبرو هستیم و حضورشان در شهرستان ضروری است؛ متأسفانه دانشجویان با سهمیه شهرستان وارد دانشگاه می شوند ولی به تعهدشان عمل نمیکنند و این یکی از مشکلات کمبود پزشک در شهرستان است که علاوه بر آن با کمبود نیرو نیز مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات بهداشت محیط در زمینه وجود سگهای ولگرد است که برگزاری کمیته آن با شهرداری است و تاکنون در این زمینه اقدامی صورت نگرفته است.
صبوحی با اشاره به دستورالعمل جدید مبارزه با ویروس کرونا عنوان کرد: در دستورالعمل جدید که اوایل شیوع بیماری نیز اجرا می شد؛ با مثبت شدن جواب تست افراد یک اکیپ جهت آموزش به درب منازل اعزام میشد و افراد مرتبط با شخص بیمار را نیز جهت تست معرفی میکردند که مدتی فقط به صورت تلفنی آموزش داده میشد، اما طبق دستورالعمل جدید دوباره اعزام درب منازل داریم.
حسین شفیعی در ادامه بررسی وضعیت بهداشت و درمان شهرستان سمیرم خاطرنشان کرد: بیمارستان ۱۶ نفر پزشک متخصص و ۱۱ بخش درمانی و پاراکلینیک دارد که مجموعا از بین متخصصان، متخصص چشم، گوش، حلق و بینی و پوست را نداریم و با توجه به اینکه به تخصصهای دیگر هم نیاز است اما این سه تخصص بیشتر نیاز است و در حال حاضر بیمارستان فاقد این سه تخصص است.
رئیس بیمارستان سیدالشهدا شهرستان سمیرم گفت: اتاق عمل بیمارستان دو اتاق بیشتر نیست و نیاز به گسترش دو اتاق دیگر و یک سری امکانات اتاق عمل مثل دستگاه سی آرم که برای انجام رادیوگرافی حین جراحی نیاز است و موجود نیست دارد؛ همچنین در زمینه کمبود نیرو انسانی در رشته پرستاری، رادیولوژی و اتاق عمل بیشترین نیاز را داریم که در حال حاضر با نیرو طرحی تأمین می شود و نیاز به استخدام نیرو داریم.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان سیدالشهدا تنها بیمارستان مرجع شهرستان حساب میشود و از کل شهرستان و بعضا استان همجوار نیز به این بیمارستان مراجعه میشود، بیان کرد: در حال حاضر پزشکان متخصص ارتوپدی، پاتولوژی، جراح عمومی، رادیولوژی، روانپزشکی و نورولوژی که هر کدام یک نفر و تخصصهای داخلی، بیهوشی، زنان، قلب و اطفال هر کدام دو نفر فعالیت دارند.
شفیعی اظهار داشت: با راهاندازی سیتیاسکن بیمارستان خیلی از مشکلات و اعزام های ما کم شد که از امکانات خوبی است که ما داریم و از دیگر مشکلات فضای فیزیکی درمانگاه تخصصی است که با راهاندازی درمانگاه کلینیک بیمارستان که تقریبا حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته امیدواریم تا فضای فیزیکی در مانگاه را تأمین کنیم و در آینده با افزایش تخت و اضافه کردن یک بخش به مجموعه خدمات بیشتری به مردم ارائه دهیم.
فارس، شهرستان سمیرم چهار راه مواصلاتی چهار استان و منطقه نمونه گردشگری با توجه به افزایش جمعیت در شش ماهه اول سال و حضور عشایر و گردشگر بیمارستان دارای کمبودهایی است که نیار به امکانات بیشتری جهت ارائه خدمات به همشهریان دارد .
انتهای پیام /