حجتالله غلامی اظهارداشت: از امروز خطوط اتوبوسرانی در شهرهای اصفهان، خمینیشهر، نجف آباد، شاهین شهر، زرین شهر، فلاورجان، شهرضا، مبارکه، سمیرم، خوانسار، کاشان و اردستان تا ساعت ۲۰ شب خواهد بود.
وی افزود: ساعت کار قطار شهری کلانشهر اصفهان از پنجشنبه تا ساعت ۱۹ خواهد بود و لازم است مردم با توجه به تغییرات پیش آمده، برنامه ریزی های لازم را برای استفاده از شبکه حمل و نقل عمومی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: این تغییر در جهت ساعت کاری جدید مشاغل غیر ضروری که از بیستم آبان اعمال شد، صورت گرفته است.
سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان یادآور شد: از بیستم آبان تا بیستم آذر فعالیت مشاغل گروههای ۲، ۳ و ۴ در اصفهان، بهارستان، خمینی شهر، نجف آباد، شاهین شهر، لنجان، کاشان، فلاورجان، شهرضا، مبارکه، سمیرم، خوانسار و اردستان تا ساعت ۱۸ است و همه مشاغل به جز گروه یک که مایحتاج عمومی و بهداشت و درمان است از ساعت یادشده به بعد تعطیل میشوند.
وی اظهار امیدواری کرد که این طرح به کاهش سفرها و ترددهای درون شهری در جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا منجر شود.
گفتنی است، گروه شغلی شماره ۲ شامل پاساژها، مراکز خرید، بازارهای روز، موارد فروش مواد غیرغذایی، مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مراکز شمارهگذاری خودرو، مراکز طبخ غذا با پذیرش مشتری، مراکز مُتبرکه و زیارتگاهها، مساجد و مُصلاها، مراکز فروش لوازم خانگی، قنادی و شیرینی فروشیها، آبمیوه و بستنی فروشیها، آرایشگاههای مردانه، بازار فروش خودرو، فرش و موکت فروشی، خدمات چاپ دیجیتال، تزیینات داخلی ساختمان، کادویی فروشیها، اسباببازی فروشیها، عمده فروشیها و خردهفروشیهای پوشاک، پارچه فروشیها، پردهسراها، مراکز فروش مُبلمان، کیف و کفش فروشیها، مراکز فروش لوازمالتحریر، خیاطی، خرازی، آتلیه و عکاسیها، مشاوران املاک، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی و مراکز فروش و عرضه خشکبار و آجیل است.
گروه شغلی شماره ۳ شامل مدرسهها، دانشگاهها، حوزههای علمیه، آموزشگاههای فنی و حرفهای، زبانسراها، آموزشگاهها و کتابخانهها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینماها و تئاترها، موزهها و باغموزهها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی، کاهش فعالیت حمل و نقل عمومی درونشهری، کاهش زمان فعالیت ادارات و مراکز غیردولتی و برگزاری آزمونهای حضوری است.
گروه شغلی شماره ۴ شامل برگزاری انواع مراسم فرهنگی، اجتماعی و مذهبی، مدرسههای شبانهروزی، باشگاههای ورزشی، چایخانهها، قهوهخانهها و مراکز عرضه مواد دخانی، بازیها و مراکز تفریحی آبی، باشگاههای ورزشی سالنی و دورکاری شاغلان گروههای حساس است.
از ابتدای شیوع کووید ۱۹ تا پایان مهر امسال بیش از ۴۲ هزار بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستانهای استان اصفهان بستری شدند که از بین آنها بیش از چهار هزار و ۶۰۰ نفر جان باختند که تست کرونای ۲ هزار و ۳۰۰ نفر آنها مثبت و قطعی بود.
در زمان حاضر بیش از ۲ هزار بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستانهای استان اصفهان بستری هستند.
بر اساس آخرین آمار رسمی سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا کنون بیش از ۷۱۵ هزار نفر بطور قطعی به کرونا مبتلا شدند که از بین آنها بیش از ۳۹ هزار نفر جان باختند و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.
انتهای پیام/