stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 9 May , 2024
  • کد خبر : 115432
  • 08 اردیبهشت 1399 - 13:35
1

۱۲۰۰ میلیارد تومان تولید روزانه نقدینگی در اقتصاد ایران

۱۲۰۰ میلیارد تومان تولید روزانه نقدینگی در اقتصاد ایران

ایسنا/کرمان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز در بورس اعداد عجیب و غریبی را می بینیم که نشان می دهد عطش بازار برای جذب نقدینگی بسیار بالا رفته و آمار و ارقام نشان می دهد روزانه ۱۲۰۰ میلیارد تومان تولید نقدینگی در اقتصاد ایران است و اگر جذب نشود می تواند بازار موازی ما را دچار چالش بکند.

قلم | qalamna.ir :

دکتر”محمدرضا پورابراهیمی” امروز دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان اظهار کرد: نرخ رشد اقتصادی کشور در سال ۹۷ تقریبا منفی چهار درصد و سال ۹۸ نرخ رشد بدون نفت صفر و با نفت منفی ۹ درصد است.

وی افزود: برای جهش تولید باید مبنا این باشد که شاخص اصلی نرخ رشد اقصادی در استان چیست و باید متغیرها را کمی سازی کنیم تا بتوانیم مبنای تصمیم گیری داشته باشیم.

پورابراهیمی تصریح کرد: برنامه های شعار سال، یک ساله است و کشور و استان باید عملکرد یک ساله را در پایان سال اعلام کند و باید اقدامات کوتاه مدت دیده شود تا اگر اتفاقی بیفتد می توانیم اعلام کنیم که شاخص ها اتفاق افتاده است یا نه.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اولین ظرفیت ما گردش منابع است، بیان کرد: اولین چالش بخش های مختلف اقتصادی، منابع مالی است و بخشی از گردش مالی شرکت های بزرگ به استان منتقل شده است.

وی افزود: شرکت های بزرگ به دو روش می توانند در توسعه مشارکت کنند که یک راه طرح های توسعه ای خودشان است و راه دوم این است که بخشی از منابع را سپرده کنند تا به توسعه فعالیت های کوچک و متوسط در استان کمک کند.

پورابراهیمی در ادامه با بیان اینکه اصلی ترین مسئله بخش عمده ای از واحدهای نیمه فعال یا غیرفعال استان، تامین منابع مالی است اظهار کرد: امروز در بورس اعداد عجیب و غریبی را می بینیم که نشان می دهد عطش بازار برای جذب نقدینگی بسیار بالا رفته و آمار و ارقام نشان می دهد روزانه ۱۲۰۰ میلیارد تومان تولید نقدینگی در اقتصاد ایران است و اگر جذب نشود می تواند بازار موازی ما را دچار چالش بکند.

پورابراهیمی بیان کرد: در حال حاضر در بورس، پروژه عرضه می شود و به راحتی می توانیم همه شرکت ها را با عرضه در بازار سرمایه، تامین مالی بکنیم و بهترین موقعیت برای جذب بازار سرمایه امسال است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: باید بررسی و هر کدام از واحدها و شرکت های تولیدی که توجیه ندارند، حذف شوند و مابقی شرکت ها در بازه زمانی یک ماهه بررسی و در صورت دارا بودن ویژگی عرضه در بورس، کار عملیاتی شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: مشکل این است شرکت ها چگونه سهام را در بورس عرضه کرده و تامین مالی شوند که این کار عملیاتی است و طلائی ترین موقعیت برای اینکه شرکت های دارای توجیه را به عرصه اقتصاد برگردانیم، فرابورس است.

پورابراهیمی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر تعیین تکلیف مجوزهای واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: مجوزهای زیادی در طرح های بزرگ صنعتی دریافت شده اما عملیاتی نشده و بلاتکلیف است که باید تعیین تکلیف شود.

وی با بیان اینکه باید کسانی که مجوز دریافت کرده اند کار را انجام بدهند و در غیر این صورت کار به دیگران واگذار شود، افزود: پتروشیمی فجر کرمان چند سال معطل مانده و کسی که مجوز را گرفته کار نمی کند و نمی گذارد فرد دیگری نیز کار کند که باید هرچه سریعتر این مورد تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.