stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024
  • کد خبر : 216932
  • 13 دی 1399 - 16:18
5
حاجی دلیگانی:

استفاده از مازوت، خط قرمز نمایندگان

استفاده از مازوت، خط قرمز نمایندگان
قلم/اصفهان_ نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: توجیه دو وزیر بر این مبنا بود که ممکن است گاز کمبود پیدا کند در حالی که می‌توانند با مدیریت صحیح این مسئله را برطرف کنند و سیستم‌های استفاده کننده مازوت باز نشود و این مسئله خط قرمز نمایندگان اصفهان است.
قلم | qalamna.ir :

بحران آلودگی هوای استان اصفهان ناشی از واحد‌های آلاینده مستقر در استان اصفهان و همچنین زمزمه استفاده از مازوت در نیروگاه‌های اصفهان مبنی بر تصمیم وزرای نفت و نیرو برای فک پلمب مشعل‌های یاد شده و استفاده از مازوت به عنوان سوخت چند روزی است که دغدغه مسئولان و مردم شده است.

از این رو جمعی از نمایندگان اصفهان در نامه‌ای در مورد تصمیم خطرناک فک پلمب مشعل‌های مازوت و تغییر سوخت نیروگاه‌ شهید منتظری به وزیر نیرو و نفت تذکر دادند که در تذکر کتبی نمایندگان مجلس استان اصفهان به وزیر نفت و نیرو نوشته شده است که پس از سال ها پیگیری مستمر، مشعل‌های مازوت نیروگاه شهید منتظری شاهین شهر در سال ۹۳ با دستور مقام قضایی پلمب و شرکت مذکور موظف به استفاده از سوخت گاز شد.

حسینعلی حاجی دلیگانی در این زمینه می‌گوید: زمزمه‌هایی از تصمیم نادرست دو وزیر در تبدیل سوخت دو نیروگاه اسلام آباد (درچه) و شهید منتظری (شاهین‌شهر) از گاز به مازوت آن هم در شرایطی که میزان آلایندگی در کلان شهر اصفهان و شهرستان‌های دیگر افزایش یافته‌ شنیده می‌شد. توجیه آنها بر این مبنا بود که ممکن است گاز کمبود پیدا کند در حالی که می‌توانند با مدیریت صحیح این مسئله را برطرف کنند و سیستم‌های استفاده کننده مازوت باز نشود و این مسئله خط قرمز نمایندگان اصفهان است.

وی با بیان اینکه میزان آلایندگی در اصفهان و سایر شهرستان‌ها بالای ۲۰۰ است و برای افراد سالم هم تنفس زیان‌بار است، گفت: این مسئله و منع استفاده از مازوت را در نامه‌ای خطاب به آقای رئیس جمهور هم ارسال کردیم.

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با بیان این که در قانون آمده است که دستگاه‌هایی که آلاینده هستند میزان پولی را بابت عوارض آن بپردازند، تصریح کرد: اما متاسفانه این جریمه در جایی که از آلودگی پیشگیری کند مصرف نمی‌شود بلکه نوعی درآمد بودجه‌ای برای برخی از دستگاه‌ها مانند شهرداری و غیره شده است. این در صورتی است که هدف قانون‌گذار از اعمال این جریمه، صرف هزینه این پول در راستای نصب فیلترینگ و رفع آلودگی است تا سلامتی مردم به خطر نیافتد.

لزوم نظارت بیشتر در ساعات نیمه شب

وی ادامه داد: برخی از واحدهایی که در اصفهان و اطراف آن مستقر هستند معمولا در ساعات ۱۲ تا نزدیک صبح که هوا تاریک و رفت و آمد کمتر است، میزان سوخت و آلایندگی بیشتری نسبت به ساعت‌های دیگر دارند و دیده شده که نوع سوخت را به نوعی به دلیل مبلغ پولی تغییر و سوءاستفاده می‌کنند بنابراین مسئولان اجرایی استان باید نظارت‌ها و بازرسی‌های ترکیبی راه‌اندازی کنند که از ساعت ۱۲ شب تا نزدیک سحر نیز نظارت صورت گیرد.

حاجی دلیگانی  به مسئله دیگری در این زمینه اشاره کرد و گفت: در دستگاه‌های اجرایی عادتی بدی نهادینه شده که تنها به واحدهای آلاینده اخطار می‌دهند و می‌گویند باید از آن مکان بروید بدون اینکه زمین‌های تجهیز شده‌ای در نقاطی دوردست در اختیار آنها قرار دهند و این مسئله را مسئولان باید پیگیری کنند.

انتهای پیام/

هشتگ: , , , , , , , , , , ,
  • منبع : تسنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.