حجتالاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع شامگاه یکشنبه در جشنواره ادبی رسانهای حضرت ابوطالب(ع) که در سالن کوثر سازمان تبلیغات استان برگزار شد، اظهار داشت: قریحه، هنر، قلمهای خلاق و هنرمند ادیبان و اهالی رسانه باید به سمت معرفی شخصیت پرنور حضرت امیرالمؤمنین(ع) و پدر بزرگوار ایشان حضرت ابوطالب(ع) که بعد از ۱۴۰۰ سال هنوز ناشناخته ماندهاند بروند.
وی بابیان اینکه برای معرفی حضرت ابوطالب(ع) هیچ سندی بهتر از شخصیت والای فرزند برومند ایشان امام علی(ع) نیست، افزود: امروز کسی که یک بیت شعر یا یک خط برای حضرت ابوطالب(ع) مینویسد از امام علی(ع) و کل اسلام دفاع کرده است.
دبیر نهضت جهانی نهجالبلاغه بیان کرد: علت اینکه طی ۱۴۰۰ سال گذشته تاکنون حمله به شخصیت ابوطالب(ع) همواره از سوی دشمنان اسلام با شدتجریان داشته این است که امیرالمؤمنین(ع) نقطه دق و حقد دشمنان بوده است ولی آنان نمیتوانستند کوچکترین اشکالی نسبت به امام مطرح کنند از همین رو به ساحت حضرت ابوطالب(ع) هجمه وارد کردند.
مهدوی رفع گفت: ۳۰۰ آیه قران صریحاً و تمام قرآن تأویلاً درباره امام علی(ع) اذعان دارد، دشمنان اسلام که از عظمت امیرالمؤمنین(ع) آزردهخاطر بودند برای سبک کردن کینه درونی خود پدر ایشان را هدف گرفتند.
اشعار حضرت ابوطالب(ع) باید موردتوجه مجموعههای فرهنگی قرار گیرد
حجتالاسلام جواد محدثی نویسنده برجسته کشوری نیز در این مراسم بابیان اینکه اشعار حضرت ابوطالب(ع) باید موردتوجه مجموعههای فرهنگی قرار گیرد، گفت: امیرالمؤمنین(ع) توصیه کرده است اشعار حضرت ابوطالب(ع) به کودکان آموزش داده شود.
وی افزود: علت این توصیه میتواند این باشد که اگر کودکی اشعار والای حضرت ابوطالب و یا دیگر اشعار دارای مضامین ارزشمند را فرابگیرد، این مفاهیم باجانش آمیخته میشود و او را بهسوی کمال راهنمایی میکند.
استاد حوزه علمیه بیان کرد: از دیگر علل تأکید امام علی(ع) بر بازخوانی اشعار حضرت ابوطالب(ع) این بوده است که وی خداپرست بوده و مضامین توحیدی در اشعارش بهوضوح روشن است.
حجتالاسلام علی اسفندیار دبیر جشنواره ادبی رسانهای حضرت ابوطالب(ع) با اشاره به آثار ارسالشده به دبیرخانه جشنواره بیان کرد: چهار شعر به زبان آذری، چهار شهر به زبان عربی و یک شعر به زبان سریلانکایی و یک شعر به زبان هندی نیز در بین اشعار دریافتی جشنواره وجود داشت که به مرحله داروی رسید.
۱۰۸ اثر به دبیرخانه جشنواره رسانهای حضرت ابوطالب(ع) ارسال شده است
وی گفت: درمجموع ۱۰۸ اثر طی مدت یکماهه مهلت دریافت آثار به دبیرخانه جشنواره رسید، ۴۲ اثر مربوط به بخش شعر، ۲۴ اثر مربوط به بخش یادداشت، ۱۵ اثر مربوط به بخش مینیمال، ۲۰ اثر مربوط به بخش نثر ادبی و پنج اثر مربوط به بخش گزارش است.
دبیر جشنواره ادبی رسانهای حضرت ابوطالب(ع) ادامه داد: بیرون آوردن حضرت ابوطالب از سایه گمنامی و مظلومیت جز با همکاری بخشهای مختلف و مشارکت هنرمندان، اهالی ادب و رسانه امکانپذیر نیست.
اسفندیار بابیان اینکه هدف جشنواره حضرت ابوطالب(ع) از تعیین رشتههای مختلف پذیرش آثار این بوده است که پویش همگانی نوشتن برای این شخصیت بزرگ صورت گیرد، خاطرنشان کرد: تمام آثار دریافتی بدون نام و تنها با کدهای اختصاصی در اختیار داوران جشنواره قرار داده شد و از بین ۱۰۸ اثر ۱۵ اثر برگزیده شد.
انتهای پیام/