stat counter
تاریخ : شنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 11 May , 2024
  • کد خبر : 432766
  • 17 فروردین 1401 - 22:48
1
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

۶۹ واحد فناور و ۱۴ شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعال است

۶۹ واحد فناور و ۱۴ شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعال است
کرمانشاه- قلمنا- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه ۶۹ واحد فناور و ۱۴ شرکت دانش‌بنیان در این دانشگاه فعال است، گفت: از محل فعالیت این شرکت‌ها، ۵۰ محصول در حیطه علوم پزشکی از جمله دارو و تجهیزات پزشکی را وارد باز کرده‌ایم.
قلم | qalamna.ir :

دکتر «قباد محمدی» روز چهارشنبه در دیدار با آیت الله «مصطفی علما» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در فناوری بعد از دانشگاه‌های تهران و شهید بهشتی رتبه سوم را در چند سال پی در پی به خود اختصاص داده است.

وی اظهار داشت: چندین دارو در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید می شود که تا سه سال پیش از خارج از کشور وارد می شد و اکنون دانشگاه این داروها را برای کل کشور تولید می کند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: این دانشگاه در سال گذشته در حیطه اشتغال زایی به عنوان دستگاه برتر در بین ادارات استان معرفی شد.

وی در ادامه عنوان کرد: در ایام نوروز همکاران ما ۲۴ ساعته به مردم خدمت ارایه دادند، در فوریت های پزشکی میانگین حضور بر بالین مصدوم و بیمار ۱۰ دقیقه بوده است و بیش از سه هزار ماموریت جاده ای انجام داده اند.

محمدی اضافه کرد: در بیمارستان‌ها و بخش بهداشت نیز حدود ۱۰۰ هزار نفر خدمات دریافت کرده اند و تعداد سه هزار و ۷۰۰ عمل جراحی در این ایام انجام شده و متخصصان ما در این مدت فعال بودند و ما حتی بیماران اعزامی از استان‌های کردستان، ایلام و لرستان را نیز پوشش داده ایم.

وی در ادامه گفت: در نظام جمهوری اسلامی علما و بزرگان نظام همیشه دید بلندی داشته اند و رهبری رهنمودهای ویژه ای در خصوص دانشگاهیان، علم و علم آموزی و همچنین شرکت های دانش بنیان دارند و این نشان می دهد که نظام جمهوری اسلامی چقدر دقیق و به درستی این هدف را نشانه رفته است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در خصوص شعار سال نیز هم در بحث دانش بنیان و هم اشتغال زایی واقعیت امر این است که راه نجات اقتصاد کشور از این مسیر است.

وی اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از کارخانه های استان تنها با ۵۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت هستند و علت اصلی این است که تولیدات آنان دانش بنیان نیست. اگر تولیدات دانش بنیان باشد، هزینه های تولید کاهش می یابد و کیفیت تولیدات روز به روز افزایش خواهد یافت.

محمدی افزود: بنابراین رهبری به درستی نشانه گذاری کردند و اگر تولیدی دانش بنیان باشد رو به پیشرفت خواهد بود، نه پسرفت و هیچ‌گاه به سمت تعطیل شدن پیش نخواهد رفت بلکه به سمت شکوفایی و نوآوری می رود و حتی می تواند بازار جهانی را به دست بگیرد.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان، ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • منبع :

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.