مرتضی علیخانی روز دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی استان، افزود: شرایط کشور با توجه به تحریمهای ظالمانه دشمنان عادی نیست و باید در این شرایط، مشکلات واحدهای تولیدی را با دقت بررسی و تصمیم گیری کرد.
وی اضافه کرد:در این شرایط، اگر واحد تولیدی فعال باشد هیچ بانک و دستگاهی حق ندارد آن را تملک کند و جلوی تولید را بگیرد.
این مسوول گفت: بر اساس تاکیدات و مصوبات سران سه قوا مبنی بر خروج واحدهای تولیدی از تملک بانکها و احیای مجدد آنها، باید تمام توان و تلاش خود را برای جلوگیری از تملک واحدهای تولیدی توسط بانکها و احیای واحدهای تولیدی و راکد به کار بگیریم.
وی با اشاره به مطالبات معوقه واحدهای تولیدی، افزود: مجموعه مسؤولان دستگاههای اجرایی، قضایی و بانکی استان در تلاش هستند تا علاوه بر اینکه از تملک واحدها توسط بانکها جلوگیری کنند، با یافتن سرمایهگذار جدید برای رفع بدهی واحدهای تولیدی اقدام کنند.
علیخانی، تملک و جانشینی بانک را به معنای تداوم رکود یک واحد تولیدی دانست و گفت: واحدی که تحت جانشینی بانک قرار میگیرد، عملا از چرخه تولید خارج شده و به بیکاری کارگران منجر میشود.
وی گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در سال جهش تولید و دستور استاندار قزوین باید ۵۶ واحد تولیدی استان که از سوی شبکه بانکی تملک شده به چرخه تولید بازگردند.
این مسوول افزود: این واحدهای تولیدی به دلیل مسایل تسهیلاتی در اختیار بانکها قرار گرفتهاند و اکثر آنها به دلیل اینکه بانکها توان مدیریتی لازم را برای هدایت واحدها ندارند رو به تعطیلی بوده یا تعطیل شدهاند.
استان قزوین دارای سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی است.