منصور شیشهفروش افزود: توصیه جدی مدیریت بحران استان بیمه کردن محصولات و داراییهای کشاورزان و باغداران در برابر حوادث و مخاطرات طبیعی است.
وی ادامه داد: محصولات کشاورزی و باغی باید پوشش بیمهای وسیعی داشته باشند و مدیریت بحران در زمان حاضر از وضعیت بیمه محصولات زراعی، باغی و دام و طیور این خطه رضایت ندارد.
به گفته وی بیمه، تنها راه کار جبران خسارت کشاورزان و باغ داران است و باید نسبت به بیمه کردن محصولات خود در برابر حوادث، از جمله سرمازدگی، سیل، تگرگ و رعد و برق در سال زراعی جاری اقدام کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی باید ستاد بیمه را تشکیل دهند و در راستای توسعه پوشش بیمهای اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: ستاد بیمه در جهاد و بانک کشاورزی باید با مشارکت کشاورزان، اقدام جدی در راستای بیمه کردن محصولات انجام دهند.
به گفته وی سال زراعی گذشته حدود ۴۷ میلیارد تومان غرامت بیمه از صندوق بیمه به آسیب دیدگان بخش طیور، دام، زراعت و باغهایی که بیمه بودند، پرداخت شد.
شیشه فروش با بیان اینکه افت دما و سرمازدگی مهر امسال سرما ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت را به محصولات کشاورزی در ۱۳ شهرستان استان اصفهان وارد کرد، ادامه داد: ۱۱ هزار هکتار از محصولات زراعی استان بر اثر سرمازدگی آسیب دید که ۱۰ هزار هکتار از آن ذرت علوفه ای در ۱۲ شهرستان گلپایگان، خمینی شهر، دهاقان، فلاورجان، اصفهان، نجف آباد، لنجان، شهرضا، برخوار، شاهین شهر، تیران و مبارکه است.
مساحت استان اصفهان ۱۰.۷ میلیون هکتار است که حدود پنج درصد آن یعنی ۵۴۶ هزار هکتار متعلق به بخش کشاورزی است و در زمان حاضر از ۵۴۶ هزار هکتار زمینهای کشاورزی استان فقط حدود ۳۵ درصد معادل ۱۹۷ هزار هکتار زیر کشت میرود.
انتهای پیام/