stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۲۴ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 14 November , 2024
  • کد خبر : 11263
  • 09 آبان 1394 - 11:33
7

مشکلات جنسی کودکان را جدی بگیرید!

یک روانشناس کودک گفت: بیشتر والدین به‌جای برطرف کردن کنجکاوی جنسی کودکان، مشکلات جنسی آنها را نادیده گرفته و حتی بر این مسئله سرپوش می‌گذارند که این اقدام موجب می‌شود مشکلات جنسی تا بزرگسالی ادامه داشته و در زندگی آینده گریبانگیر فرد شود.

قلم | qalamna.ir :

علی راکی ریشه بسیاری از مشکلات تحصیلی و حتی مشکلات بزرگسالان در جامعه را به دلیل توجه نکردن به مشکلات جنسی و درمان نشدن آنها در دوران کودکی دانست و اظهار کرد: حتی معتمدترین افراد نیز نمی‌توانند گزینه مناسبی برای مراقبت از کودکان باشند.

وی با بیان اینکه برخی از والدین با هدف مراقبت بهتر، فرزندان را نزد پدر یا مادر خود می‌گذارند، افزود: معمولا مادربزرگ و پدربزرگ با بالا رفتن سن کم‌حوصله و یا بی‌حوصله می‌شوند در نتیجه نمی‌توانند به‌خوبی از کودکان مراقبت‌ کنند و زمانی که آن‌ها نتوانند به جست‌وجوها و کنجکاوی‌های جنسی کودکان پاسخ دهند مشکلاتی در زمینه مسائل جنسی برای کودکان ایجاد می‌شود.

این روانشناس کودک ادامه داد: کودکان اغلب علاقه دارند در کنار مادربزرگ یا خاله خود باشند و از والدین انتظار دارند که به آن‌ها اجازه چنین کاری را بدهند، اما عمه، خاله، دایی و عمو هیچ‌کدام نمی‌توانند همانند والدین مراقبت از کودک را بر عهده بگیرند.

راکی با بیان اینکه والدین در مقابل تربیت کودکان مسئول هستند و باید به ‌درستی وظایف خود را انجام دهند، تصریح کرد: مشاهده شده والدینی که قصد سفر دارند کودکان خود را به افراد دیگر سپرده و به سفر می‌روند که در این زمان کودکان بیشتر بهانه می‌گیرند که نزد مادربزرگ یا پدربزرگ خود بمانند.

این روانشناس کودک با تأکید بر اینکه والدین باید به هوش باشند زیرا هرگونه کوتاهی در زمینه تربیت کودکان زمینه را برای ایجاد مشکلات در بزرگسالی فراهم می‌کند، تصریح کرد: بیشتر والدین به‌جای اینکه برای برطرف کردن کنجکاوی جنسی کودکان، آن‌ها را نزد پزشک متخصص ببرند، مشکلات جنسی کودکان را نادیده گرفته و بر این مسئله سرپوش می‌گذارند، این در حالی است که این اقدام باعث می‌شود مشکلات جنسی تا بزرگسالی ادامه داشته و در زندگی آینده گریبانگیر فرد شود.

این روانشناس کودک گفت: دوگانگی فرهنگی به دلیل زندگی کردن کودک در خانه اطرافیان خود او را در آینده سردرگم می‌کند و اغلب کودکانی که با این شیوه تربیت می‌شوند در زمینه مسائل اخلاقی و مذهبی دچار مشکل می‌شوند.

راکی ادامه داد: دلایل متعددی می‌تواند در بهانه‌گیری کودکان نقش داشته باشد، اما یکی از مهم‌ترین علل بهانه‌گیری کودکان جلب توجه است.

وی افزود: درصورتی‌که اطرافیان و والدین به رفتار کودک توجه نکنند،‌ کودک با لجبازی پاسخ این بی‌توجهی را خواهد داد و معمولا والدین در پاسخ به لجبازی‌های کودک نیازها و خواسته‌های او را برآورده می‌کنند. / ایسنا

هشتگ: , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.