stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۲۴ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 14 November , 2024
  • کد خبر : 13503
  • 19 آبان 1394 - 17:58
2

آیا بیماران قلبی می‌توانند ورزش حرفه‌ای را ادامه دهند؟

انجمن آمریکایی قلب و کالج آمریکایی تخصص قلب در بیانیه‌ای که در مجله کالج آمریکایی تخصصی قلب صادر کردند اعلام کردند با رعایت مواردی افرادی که نارسایی قلبی دارند هم می‌توانند در ورزش‌های رقابتی شرکت کنند.

قلم | qalamna.ir :

به نقل از سایت MNT، پزشکان اعلام کردند که این بیانیه آن‌ها درباره افرادی که ورزش‌های رقابتی در سطح بالا انجام می‌دهند و مشکل قلبی دارند صادق است و برای افرادی که به صورت تفریحی ورزش می‌کنند درست نیست.

پیش از این مشخص شده بود که خطر حمله قلبی و مرگ ناگهانی در ورزشکاران رقابتی که به سندرم QT مبتلا هستند زیاد است. این سندرم یک اختلال مادرزادی است که به صورت افزایش اینتروال QT در نوار قلب خود را نشان می‌دهد. وجود این مشکل باعث افزایش بیش از حد ضربان قلب و ایست قلبی می‌شود.

بررسی‌ها نشان داده ورزشکارانی که ضربان قلب غیر عادی دارند و از دستگاه‌هایی که در قلب کار گذاشته‌اند برای کنترل آن استفاده می‌کنند کمتر در معرض سکته قلبی هستند. این دستگاه می‌تواند ICD باشد که هنگام ضربان قلب بسیار شدید به قلب شوک وارد می‌کند و ضربان را به حالت عادی بازمی‌گرداند.

مدیر این تحقیقات می‌گوید نکاتی که باید رعایت شود به پزشکان و ورزشکاران کمک می‌کند تا بهتر تصمیم‌گیری کنند. ما تاکید می‌کنیم افرادی که مشکل کاردیو میوپاتی دارند همچنان نیابد ورزش‌های رقابتی و شدید انجام دهند. این افراد عضلات قلب‌شان ضخیم است و نمی‌توانند فعالیت فیزیکی شدید انجام دهند.

هنگامی که یک ورزشکار در حین مسابقه به زمین می‌افتد و جان خود را از دست می‌دهد اغلب دلیل آن ایست قلبی است. ایست قلبی ناگهانی زمانی ایجاد می‌شود که قلب درست کار نمی‌کند و ضربان قلب غیر عادی است. کاردیومیوپاتی دلایل ژنتیکی دارد. استفاده از داروهای نیروزا نیز خطر مشکلات قلبی و ایست قلبی در ورزشکاران را افزایش می‌دهد. ورزشکاران باید بدانند که چگونه از روش‌های پزشکی برای عادی شدن ضربان قلب استفاده کنند.

محققان معتقدند افرادی که بیماری‌های قلبی از جمله ضربان قلب غیر عادی، مشکل دریچه قلب، فشار خون بالا، گرفتگی رگ قلب و از این دست مشکلات دارند می‌توانند با رعایت نکاتی به ورزش ادامه دهند.

این دو سازمان به متخصصان توصیه کرده‌اند که ۱۴ مسئله را در ورزشکاران جوان بررسی کنند تا متوجه شوند که آیا آن‌ها مشکلات ژنتیکی و مادرزادی دارند یا خیر و در صورتی که هر کدام از این موارد در فرد وجود داشت باید بررسی‌های بیشتری بر روی فرد انجام شود تا مشخص شود که توانایی انجام ورزش حرفه‌ای را دارد یا خیر.

هشتگ:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.