محمد حاجی جعفری، اظهار کرد: پلاسما درمانی تابع شرایط ویژه پزشکی بوده و این شرایط برای اهدا پلاسما برای تمامی اهدا کنندگان انجام می گردد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: اهداءکنندگان پلاسما قبل از مراجعه جهت اهدا پلاسما لطفا با شماره تلفن ۵۵۴۴۴۰۱۶ و ۵۵۴۴۲۰۱۵ برای هماهنگی بیشتر در ساعت اداری تماس حاصل نمایند.
وی ادامه داد: قبل از اهدا پلاسما، شرایط اهدا باید احراز شود که این امر توسط کارشناسان دانشگاهی با اخذ شرح حال پزشکی به صورت تلفنی انجام می شود؛ چنانچه شرایط اولیه حاصل بود داوطلب اهدا جهت آزمایش های لازم به آزمایشگاه و در صورت قابل قبول بودن آزمایشات به واحد اخذ پلاسما معرفی می شود.
حاجیجعفری با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به کرونا که بهبود یافته اند میتوانند دو الی چهار هفته پس از بهبودی پلاسمای خون خود را برای درمان دیگر بیماران بدحال کرونایی اهدا کنند، یادآور شد: اهدای پلاسما به هیچ عنوان سطح ایمنی بدن را در مقابل ابتلا به کرونا پایین نمی آورد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: ذخیره پلاسمای کاشان برای ادامه این روند درمان در منطقه اصلا مناسب نیست و بر این اساس از همشهریان عزیز میخواهیم که در صورتی که واجد شرایط برای اهدای پلاسما هستند نسبت به این کار خداپسندانه اقدام کنند.
وی گفت: تاکنون ۵۰ مورد پلاسما اهدا شده است که اکثر این موارد توسط کادر بهداشتی درمانی بوده است در مواردی هم اهداکنندگان دو و حتی سه مورد پلاسمای خود را اهدا کردهاند.
انتهای پیام/