حسین پور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه تامین منابع مالی یکی از دغدغه های مهم این واحدهای صنعتی است، گفت: در نظام بانکی نیز یک سری مشکلات و قوانین وجود دارد که قادر به پرداخت تسهیلات با نرخ مورد نظر این تولیدکنندگان نیست.
وی افزود: به همین دلیل این تولیدکنندگان به دنبال روش های جایگزین برای تامین منابع مالی مورد نظر هستند که چندین روش وجود دارد که یکی از آن ها ورود به بازار سرمایه گذاری( بورس و فرابورس) است.
حسین پور با بیان اینکه بازار فرابورس نگاه به صنایع کوچک و متوسط دارد، اظهارکرد: با توجه به تاکیدات استاندار انجام شده برای فراهم کردن زمینه به منظور وارد شدن واحدهای صنعتی کوچک و متوسط به بازار سرمایه پیگیری های لازم در حال انجام است و در این میان ۲۵ تا ۳۰ واحد تولیدی برای ورود به بازار سرمایه گذاری ابراز تمایل کرده اند.
وی تصریح کرد: البته برای ورود به بازار سرمایه، این تولیدکنندگان یک سری از مستندات همچون حساب های مالی حساب رسی شده را طی سال گذشته ارائه دهند.
این مقام مسئول تاکیدکرد: البته ورود به بازار سرمایه امری زمان بر است و حدود شش تا ۹ ماه به طول می انجامد.
وی توضیح داد: در گذشته باید مستندات مالی حساب رسی شده چندین سال از سوی تولیدکننده برای ورود به بازار سرمایه ارایه می شد که در سال گذشته با تصویب سران قوا ارائه مستندات به یک سال کاهش یافت.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی ادامه داد: تاکنون حدود ۱۸ واحد صنعتی کوچک و متوسط موفق شده اند که وارد بازار سرمایه شوند که از این تعداد سهم خراسان شمالی یک واحد صنعتی( کیاالکترود) بوده است.
وی خاطرنشان کرد: برای تسریع حضور واحدهای تولیدی استان در این بازار باید مسئولان استانی یک راهی را باز کنند تا هر چه سریع تر این واحدها نیز وارد بازار سرمایه شوند.
حسین پور افزود: اگر فقط سه واحد تولیدی کوچک و متوسط وارد بازار سرمایه شوند و تاثیر آن را در روند کاری خود ببینند سبب می شود تا تمایل در سایر واحدها برای حضور در این بازار ایجاد شود.
وی در ادامه تاکید کرد: علاوه بر آن شرکت شهرک های صنعتی استان حمایت های لازم را به منظور انجام طی شدن امورات لازم برای حضور واحدهای تولیدی کوچک و متوسط در بازار سرمایه انجام خواهند داد.
انتهای پیام