ایسنا سیدمرتضی بختیاری – رئیس کمیته امداد – در مراسم رونمایی از طرح «شتابا» با تشریح جزئیات اجرای طرح شتابا گفت: این طرح با هدف درآمدزایی برای خانوادههای مددجویان به ویژه جوانان تحصیلکرده و مستعد، به صورت پایلوت در استان سمنان رونمایی شد.
رئیس کمیته امداد اجرای طرح شتابا و ورود مددجویان به بازار بورس را یک الگوی خلاقانه توصیف و اظهارکرد: این طرح میتواند برای همه خانوادههای نیازمند در کل کشور اجرایی شود تا مددجویان پس از دریافت آموزشهای لازم و اخذ کد بورسی، وارد بورس شوند.
وی اجرای این طرح را در راستای توانمندسازی و ایجاد درآمد پایدار برای مددجویان عنوان کرد و ادامه داد: در حوزه اشتغالزایی باید به سمت ایدههای نوین و استارتآپها گام برداریم و سهم اقتصاد فناورانه را برای مددجویان کمیته امداد افزایش دهیم.
رئیس کمیته امداد با اشاره به وجود ۶۰۰۰ دانشآموز و دانشجوی نخبه تحت حمایت امداد، خاطرنشان کرد: بازار بورس با توجه به جذابیتهایی که دارد میتواند به این عزیزان در راستای ماموریت اصلی کمیته امداد یعنی توانمندسازی کمک کند.
بختیاری همچنین بر حمایت کمیته امداد از آموزش و ادامه تحصیل دانشآموزان و دانشجویان تحت حمایت تاکید کرد و گفت: با توجه به شیوع کرونا و ضرورت آموزش مجازی، حدود ۵۰ هزار تبلت برای دانشآموزان و دانشجویان نیازمند تامین شده است.
آشناگر – استاندار سمنان – نیز در این مراسم با بیان اینکه طرح شتابا پیشنهاد استانداری سمنان به دولت بوده و مورد استقبال قرار گرفته است، گفت: طرح شتابا به صورت پایلوت کشوری در استان سمنان و برای ۱۰۰۰ نفر انجام می شود تا گشایشی برای افراد تحت پوشش سپس تعمیم آن به اقشار آسیبدیده باشد.
وی با تاکید بر اینکه میطلبد تا متناسب با تغییرات بازار اقتصاد ایدههای مختلف بهکارگیری شوند، تصریح کرد: امروز فضای ایجادشده کشور به سمت کسبوکارهای نو است و با توجه به اینکه افراد تحت پوشش کمیته امداد نیز دارای استعداد هستند میبایست بخشی از توجه کمیته امداد به رونق کسبوکار نوین سوق داده شود.
پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، وی در پایان گفت: به سمت تأمین سرمایه از بازار سرمایه باید پیش رفت چراکه در این بازار سرمایه فرصتهای دیگری نظیر سهام عدالت برای عامه مردم ایجاد شد لذا ورود صنایع مختلف به بازار سرمایه تحت عنوان عرضههای اولیه نیز بهانهای برای این منظور قلمداد میشود.
انتهای پیام