طبق اعلام، این اپراتور با سرمایهگذاری بخش خصوصی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت خود را ابتدا با پوشش سراسری در تهران آغاز خواهد کرد.
این اپراتور روی فناوری LoRa و در باندهای فرکانسی بدون لایسنس فعالیت خواهد کرد و براساس گواهی تائید نمونه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و استانداردهای تبیین شده از سوی معاونت امور رادیویی رگولاتوری شبکه مورد نیاز خدماتدهندگان اینترنت اشیاء را ارایه خواهد کرد.
تمامی سرویس دهندگان حوزه اینترنت اشیاء از جمله بخشهای کنتور هوشمند، شهر هوشمند، خانه هوشمند، حمل و نقل هوشمند میتوانند از خدمات این اپراتور بهرهمند شوند اما عمده تمرکز فناوری LoRa که از سوی این اپراتور ارایه خواهد شد، بر اندازهگیری، شهر هوشمند و خانه هوشمند خواهد بود.
اپراتور خصوصی اینترنت اشیاء نخستین اپراتوری است که خارج از فضای سنتی ارتباطی برای ارایه خدمات صوت و داده، نسبت به راهاندازی شبکه اقدام کرده و از هفته آینده خدمات خود را به صورت رسمی ارایه خواهد کرد.
گفتنی است، رویداد «هفته ایران دیجیتال» همراه با برگزاری وبینارهای تخصصی و ششمین نمایشگاه اینترنت اشیاء (IoTex2021) با شعار «ارتباطات هوشمندانه در ایران دیجیتال» به مدت یک هفته از روز شنبه، ۲۵ بهمن ماه آغاز خواهد شد و در روزهای دوشنبه و سهشنبه، ۲۷ و ۲۸ بهمن ماه ۹۹ در سالن ۲۷ نمایشگاه بینالمللی ایران نیز میزبان فعالان حوزه اینترنت اشیاء در ایران خواهد بود.
این رویداد هفتگی در قالب سمینارها و نشستهای تخصصی به صورت حضوری و مجازی با محوریت سه موضوع نسل پنجم تلفن همراه (۵G)، اینترنت اشیاء (IoT) و هوش مصنوعی (AI) برگزار میشود و مزایده باندهای فرکانسی ۵G، خدمات نوین در ۵G، آینده ارتباطات ثابت در ایران، هوشمندسازی مصرف انرژی، آینده کشاورزی هوشمند در ایران و فینال چهارمین لیگ اینترنت اشیاء کشور، موضوعات نشستهای آن هستند.
انتهای پیام