مجتبی یوسفی نماینده مردم نماینده مردم اهواز، باوی،حمیدیه و کارون با اشاره به مشکلات آبی استان خوزستان تاکید کرد: متاسفانه سوء مدیریت در حوزه آب باعث شد تا ما شاهد خشکسالی در ۷۰۰ روستا در خوزستان باشیم.
وی تاکید کرد: همچنین مدیریتهای غلط در حوزه آبی در استان خوزستان باعث شد که دام مردم جلوی چشمشان تلف شود و زندگیشان به خطر بیفتد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه باید امروز فکر عاجلی برای خوزستان کرد، اظهار داشت: امروز استان خوزستان تبدیل به تابلویی از بحران شده است.
یوسفی با بیان اینکه مسئولین یک روز آب را پشت سدها نگه میدارند و سیل مردم را میبرد و روز بعد هم باعث خشکسالی میشوند، اظهارداشت: سیل سال ۹۸ زیرساختهای استان را از بین برد، جالب است مسئولین پس از این سیل میآیند و با منت گذاشتن بر سر مردم میگویند که ما منابع جادههای تخریب شده بر اثر سیل خود ساخته وزارت نیرو را تخصیص خواهیم داد و بعد میگویند اعتبارات این استان را بالا بردهایم.
نماینده مردم اهواز در مجلس اظهارداشت: البته باید گفت هنوز هم غرامت بخشی از مردم در پی سیل سال ۹۸ در استان خوزستان پرداخت نشده است. با این حال مسئولین شش ماه بعد از این شرایط میآییند و به مردم میگویند که خوزستان آب ندارد. آیا این عدم مدیریت نیست؟
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: دیگر ما از مرحله گفتاردرمانی صحبتها و سخنرانیها و وعدههای توخالی عبور کردیم. آقای روحانی ۸ سال به وعدههای خود عمل نکرد. آقای روحانی در دو روز گذشته معاونین وزرا را به استان خوزستان فرستاده و حاتم بخشی میکند لذا این جای سوال دارد که چرا آقای رئیس جمهور در هشت سال گذشته به وعدههای خود عمل نکرد.
عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم خوزستان دیگر به دنبال اقدام عملی از سوی مسئولین هستند لذا بیشتر از این نمیشود یک استان متحمل رخدادهای اینچنینی شود.
این نماینده مجلس اظهارداشت: برخی از استانها از توسعه زیرساختها به توسعه فرهنگی و اجتماعی رسیده و در این استانها جشنواره بینالمللی برگزار میشود، اما در استانهایی نظیر خوزستان، سیستان و بلوچستان کردستان و چهارمحال و بختیاری آب شرب وجود ندارند.