stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۲۹ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 19 December , 2024
  • کد خبر : 123555
  • 26 اردیبهشت 1399 - 13:07
0
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان:

سالانه باید پنج هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی احداث شود

سالانه باید پنج هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی احداث شود
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان افزود: این استان در سال ۹۲ با کمبود ۱۲ هزار واحد مسکونی مواجه بود و سالانه باید پنج هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی احداث شود تا کمبود این خطه به منازل روستایی در سال ۱۴۰۴ تکمیل شود.
قلم | qalamna.ir :

محسن قوی بیان، اظهارداشت: آمارگیری از مسکن روستایی در سال ۹۲ انجام شد و بر این اساس واحدهای مسکونی روستایی مورد نیاز اصفهان از طریق وزارت راه و شهرسازی به این استان ابلاغ شد.

وی ۹۲ را سال پایه آمارگیری مسکن اعلام و اضافه کرد: در این سال ۲۰۵ هزار واحد مسکونی روستایی در استان وجود داشت اما ۲۱۷ هزار خانوار روستایی در آنها زندگی می‌کردند.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان افزود: این استان در سال ۹۲ با کمبود ۱۲ هزار واحد مسکونی مواجه بود و سالانه باید پنج هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی احداث شود تا کمبود این خطه به منازل روستایی در سال ۱۴۰۴ تکمیل شود.

به گفته وی تسهیلات روستایی هر ساله برای ساخت پنج هزار و ۸۰۰ واحد روستایی به استان اختصاص می‌یافت اما با توجه به اینکه در ۲ دوره گذشته تسهیلات این طرح صرف احداث واحدهای مسکونی در روستاها و شهرهای کوچک زیر ۱۲ هزار نفر شد، تاخیر و عقب ماندگی بوجود آمد.

وی با بیان اینکه سهمیه طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی استان بر اساس این برنامه تعیین می‌شود بیان کرد: ابلاغ نشدن این تسهیلات در چند سال گذشته، موجب عقب افتادن استان از برنامه شده است.

قوی بیان خاطرنشان کرد: طرح بهسازی مسکن روستایی از آن زمان تا کنون با قوت پیگیری شده و ۷۶ هزار و ۴۳۴ فقره تسهیلات تا پایان سال ۹۷ به استان اختصاص پیدا کرده که از این تعداد با توجه به اینکه این تسهیلات چند سال بصورت صد در صد تخصیص پیدا نکرده بود، ۶۷ هزار فقره محقق شده است.

وی تصریح کرد: ۵۸ هزار و ۸۶۴ فقره تسهیلات تا پایان سال ۹۷ به قرارداد منجر شده و ۵۱ هزار و ۹۴۰ واحد مسکونی منجر به پایان کار شده است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اصفهان با بیان اینکه تسهیلات سال ۹۸ با تاخیر ابلاغ شد، گفت: سهمیه استان ۹ هزار فقره بود که تا کنون پنج هزار و ۳۰۵ فقره از آن به استان ابلاغ شده و چهار هزار و ۵۶ فقره به بانک ها معرفی شده است.

وی ادامه داد: حدود ۳ هزار و ۲۰۰ فقره از تسهیلات ویژه بهسازی واحدهای مسکونی روستایی استان از بهمن ۹۸ تاکنون به عقد قرارداد منجر شده و در حال کار است.

تسهیلات طرح جامع مسکن روستایی با هدف احداث مسکن مقاوم، تامین مسکن متناسب با نیاز روستاییان، حفظ هویت و سیمای عمومی روستاها و تطبیق کالبد مسکن روستایی با زندگی امروزی به روستاییان ارائه می‌شود.

بر اساس برنامه طرح جامع مسکن روستایی تا سال ۱۴۰۴ سالانه باید پنج هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی در روستاهای این استان نوسازی و مقاوم سازی شود.

سهمیه مقاوم‌سازی واحدهای فرسوده روستایی استان با درخواست استاندار پیشین اصفهان ۲ برابر شد.

سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی این استان اختصاص یافته که این رقم در قالب تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی با بازپرداخت پنج درصد و ۱۵ ساله برای مقاوم‌سازی هر واحدهای مسکونی فرسوده روستایی پرداخت می‌شود.

بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نخستین نهاد سازندگی است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با فرمان امام خمینی(ره) تشکیل شد و خدماتی از جمله بسترسازی تامین مسکن قشرهای کم درآمد جامعه، ساماندهی، بازسازی و بهسازی سکونتگاه های مناطق خسارت دیده روستایی، اجرای طرح های هادی روستایی، اعطای تسهیلات قرض الحسنه، صدور اسناد مالکیت روستایی با همکاری اداره ثبت و اسناد و اجرای طرح بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی را به قشرهای کم درآمد جامعه ارائه کرده است.

استان افزون‌ بر پنج میلیون نفری اصفهان دارای بیش از یک هزار و ۷۰۰ روستا و آبادی با جمعیت نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر است.

نزدیک به ۹۰۰ روستای استان اصفهان نیز بیش از ۲۰ خانوار دارد.

هشتگ: , , , , , , , ,
  • منبع :

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.