«سعدی مصطفیزاده» افزود: از این تعداد مسافر ۷۶ هزار نفر از جاذبههای طبیعی و ۳۳ هزار نفر از جاذبهها و آثار تاریخی دیدن کردند.
وی تصریح کرد: در این مدت سراب روانسر و غار قوری قلعه به ترتیب شاهد بیشترین بازدید کننده و گردشگر نوروزی بوده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری و دبیر خدمات سفر شهرستان روانسر نیز با بیان اینکه بیشترین مسافرین این شهرستان از تهران ، اصفهان ، همدان و زنجان بوده اند، اظهار داشت: در این بازه زمانی بیش از ۳۶ هزار نفر واحدهای آموزشی، مهمانسراهای ادارات و اقامتگاه های بوم گردی و چادرهای مسافرتی در بوستان ها اسکان یافتند.
«سیفالله رنجبر» افزود: بازرسان و کارشناسان ادارات و ارگان های ذیربط نیز به صورت منظم از واحدهای پذیرایی و ارائه دهنده مواد خوراکی و غذایی در سطح شهرستان بازرسی و در مجموع ۱۳۷ مورد بازرسی و نظارت انجام شده و ۲۵ فقره اخطار کتبی صادر شده است.
وی اظهار داشت: در این مدت ۱۰ غرفه صنایع دستی، سه غرفه سوغات، ۲۵ غرفه غذاهای بومی محلی و هفت سیاه چادر در شهرستان دایر شد که حدود پنج میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال فروش داشتهاند.
غار زیبا و اعجاب آور قوری قلعه، غار کاوات، سراب روانسر با قدمتی بیش از ۴۰ هزار سال، سراب جابری و طاق فرهاد، جنگل شبانکاره، سد کیلانبر، ارتفاعات شاهو، تپه های سه گانه موسایی و طبیعت بکر منطقه از جمله جاذبه های دیدنی و گردشگری شهرستان روانسر است.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.