محمود یسلیانی، تغییرات ایجاد شده در ادارهکل ورزش و جوانان استان را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: امیدواریم هر تغییری که ایجاد میشود، مثبت باشد و مسلماً نیز همینگونه خواهد بود. طباطبایی یکی از نیروهای تحصیل کرده و ورزشی ادارهکل ورزش و جوانان به شمار میآید و با توجه به شناختی که از او دارم، پیرو دیدگاه برنامهمحور است و قطعاً برای توسعه ورزش استان، با توجه به پتانسیلهای موجود برنامه دارد.
وی با تاکید بر اینکه مشکلات مالی و کمبود فضاهای ورزشی اصلیترین دغدغه هیئتهای ورزشی است، گفت: دغدغه اصلی هیئتهای ورزشی، مشکلات مالی است، چون پشتوانه مالی خاصی ندارند. از طرف دیگر هیئتهای ورزشی با کمبود امکان ورزشی روبهرو هستند و یکی از اقداماتی که میشود انجام داد، اختصاص دادن تعداد بیشتری از اماکن ورزشی به هیئتها است تا حداقل بتوانند در بُعد قهرمانی و همگانی رشتههای مربوطه، فعالیتهای لازم را انجام دهند.
رئیس هیئت اسکی استان بر لزوم اختصاص یافتن اماکن ورزشی به هیئتها تاکید و خاطرنشان کرد: اختصاص دادن تعداد بیشتری امکان ورزشی به هیئتها میتواند بسیاری از معضلات آنها را حل کند. مسلماً هر هیئت ورزشی یک مکان مختص به خود نیاز دارد. حرفهای من صرفاً در خصوص هیئت اسکی نیست بلکه بخشی از مشکلات تمام هیئتهای ورزشی را بازگو میکنم. به طور مثال اگر خانه رشتههایی مانند هندبال، بسکتبال و غیره در اختیار هیئتهای مربوطه باشد، هیئتها میتوانند به استفاده از همین اماکن، بُعد همگانی و قهرمانی رشته خود را توسعه دهند.
وی افزود: یکی از برنامههای سرپرست ادارهکل ورزش و جوانان استان، ورود به موضوع خصوصیسازی اماکن ورزشی است تا فقط اماکن مازاد ادارهکل ورزش و جوانان استان در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته و سایر اماکن به هیئتهای ورزشی اختصاص یابد. بیشتر اماکن ورزشی در اختیار بخش خصوصی است و بخش خصوصی هم فقط به دنبال درآمدزائی بوده و دغدغهای در جهت پیشرفت و توسعه ورزش ندارد.
یسلیانی درباره انتقادات برخی از روسای هیئتهای ورزشی از ماده ۸۸ (واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی) افزود: اصل ماده ۸۸ قانون بدی نیست و باید اجرا شود. ماده ۸۸ میگوید اماکن مازاد ورزشی باید اجاره داده شود و در این خصوص اگر اماکن مادر رشتههای مختلف، مثل خانه بسکتبال و یا خانه هندبال، در اختیار متوالیان همان هیئتها قرار گیرد شرایط بهبود خواهد یافت. اگر این اماکن به صورت رایگان در اختیار هیئتها قرار نمیگیرد، حداقل با قیمت پایه به هیئتهای متولی اجاره داده شده و به مزایده گذاشته نشود. بهتر است این اماکن به هر نحوی که قانون اجازه میدهد، در اختیار هیئتها قرار بگیرد تا هیئت امور ورزشی و قهرمانی خود را انجام دهند و در صورت امکان درآمدزایی داشته باشند. به طور خلاصه باید به نحوی از ماده ۸۸ بهرهبرداری شود که هیئتهای ورزشی نیز متضرر نشوند.
وی بر لزوم برنامهریزی هیئتهای ورزشی تاکید کرد و ادامه داد: هیئتهای ورزشی باید برنامهریزی و چشمانداز داشته و در جهت رسیدن به اهداف و خطمشیهای خود کار کنند. هیئتهای ورزشی و ادارات ورزش و جوانان شهرستانها باید دارای برنامهریزی مدون بوده و چشمانداز بلند مدتی برای خود ترسیم کنند و در مدت فعالیتشان در راستای همان برنامه، حرکت کنند تا حاصل آن طی سالهای آینده توسعه ورزش استان در کشور و حتی جهان باشد.
رئیس هیئت اسکی استان در پاسخ به اینکه چه انتظاراتی از سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان استان دارد، گفت: هیئت اسکی یک هیئت خاص با فعالیتهای خاص است و اماکن خاصی هم در اختیار دارد. ۲ پیست اسکی در شهرهای فریدونشهر و افوس داریم که پیست شهر افوس مربوط به شهرداری بوده و پیست فریدونشهر، به دلیل کمبود اعتبارات اداره کل ورزش و جوانان، به صورت مشارکتی در اختیار بخش خصوصی قرار داده شده است. تجهیز پیست اسکی هزینههای بسیار زیادی دارد و انتظار داریم مدیرکل جدید از بخش خصوصی در جهت توسعه تجهیزات اماکن اسکی حمایت کند.
وی اضافه کرد: رشته اسکی اماکن خاصی دارد و فقط از مناطق خاصی میتوان بهرهبرداری کرد. به همین خاطر حمایت از بخش خصوصی و مشرکت ددن این حوزه موجب پیشرفت اسکی خواهد بود. چون دولت با توجه به محدودیتهای اعتباری و کمبود بودجه، به سختی میتواند تجهیزات و امکانات رشته اسکی را تکمیل کند.