احمد بازوبندی، اظهار داشت: اصفهان همراه با ۹ استان دیگر مجوز تاسیس آکادمی موتورسواری و اتومبیلرانی را از فدراسیون دریافت کرده است و بدون شک تاسیس و راه اندازی آن میتواند در راستای آموزشهای مدون و اصولی این رشتههای ورزشی جذاب و پرطرفدار موثر باشد.
وی اضافه کرد: راه اندازی آکادمی نیازمند حدود ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار است تا بتوانیم فضای آموزشی به همراه تجهیزات و وسایل آموزشی مورد نیاز را تهیه کنیم.
رییس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی اصفهان خاطرنشان کرد: تامین این رقم از سوی هیات امکانپذیر نیست و به حمایت سایر نهادها بویژه اداره کل ورزش و جوانان و فدراسیون نیاز دارد.
بازوبندی ادامه داد: پیست اتومبیلرانی و موتورسواری آزادی تهران نخستین آکادمی کشور بود که راه اندازی شد و افزودن آکادمیهای دیگر در برخی استانها با هدف ارتقای آموزشی و برگزار هدفمند دورهها زیر نظر مربیان مجرب از برنامههای فدراسیون به شمار میرود.
وی با بیان اینکه آموزشها در این آکادمی میتواند به گونهای باشد که نیاز به سفر به تهران و حضور در فدراسیون را کاهش دهد اظهار داشت: همچنین این آکادمی پایگاه آموزشی مناسبی برای سایر استانهای همجوار محسوب خواهد شد که به صورت منطقهای دورههای مختلف برگزار و از سفرهای غیرضروری به تهران برای حضور در فدراسیون پرهیز شود.
رییس هیات با تاکید بر اینکه علاقهمندی و اشتیاق در اصفهان برای روی آوری به رشتههای مختلف اتومبیلرانی و موتورسواری زیاد است ادامه داد: در رشتههای موتور کراس، اتومبیلرانی و کارتینگ، ورزشکاران، داوران و مربیان خوبی داریم و میتوانیم با این آکادمی در دیگر رشته ها نیز افزایش مربیان و داوران را شاهد باشیم.
وی با اشاره به اینکه فعالان این رشتهها در اصفهان بیشتر استعداد ذاتی داشته اند، گفت: آنان کمتر به صورت اصولی به آموزش پرداختهاند بنابراین آموزشهای اصولی و زیربنایی باید در اصفهان آغاز شود.
بازوبندی تصریح کرد: انواع مهارتها، تکنیکهای رانندگی، امتیازبندی، پرچمزنی و دیگر موارد باید به صورت زیر بنایی آموزش داده شود تا شاهد ارتقا بیش از گذشته رشتههای مرتبط با اتومبیلرانی و موتورسواری در استان باشیم.
استان اصفهان بیش از ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان یافته و یک هزار و ۷۰۰ باشگاه ورزشی دارد.