حیدرعلی گلمحمدی با بیان اینکه سال ۷۷ در گلپایگان پرورش ماهی از نوع قزل آلا در یکی از مزارع کشاورزی با هدف افزایش بهرهوری آب شروع شد، اظهار داشت: از دو سال قبل با پرورش ماهی گرمابی از نوع کپور، فیتوفاک، آمو و ویچه و بیکت به وزن سه تا شش کیلو رسیده است که پس از صید به کشور عراق برای نخستین بار صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان با بیان اینکه ظرفیت تولید ماهیان گرمابی در گلپایگان ۱۰۰ تن است که توسط ۲۰ پرورش دهنده انجام است، گفت: ۶۰ بهرهبردار سالانه ۶۰۰ تن ماهی قزل آلا تولید میکنند.
وی خاطرنشان کرد: در استخر پرورش ماهی مزرعه موسی خانی از حدود پنج سال قبل ماهی خاویار به صورت آزمایشی در حال پرورش است که سال آینده تولید و عرضه میشود.
گلمحمدی خاطرنشان کرد: با توجه به استعداد و موقعیت جغرافیایی شهرستان گلپایگان پرورش ماهی گرمابی مفید ارزیابی شد، رعایت موازین بهداشتی و نوع خوراک ماهیان گرمابی در هنگام پرورش سبب کیفیت و طعم ماهیان گرمابی در این استخر دوچندان کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان گفت: در شهرستان گلپایگان ۶۰۰ حلقه چاه وجود دارد که اگر از فروردین تا آبان برای استفاده بهینه از آب اقدام به پرورش ماهی کنند پیشبینی میشود بیش از پنج هزار تن ماهی تولید میشود.
ابوطالب موسیخانی پرورش دهنده ماهی گرمابی با بیان اینکه در این مزرعه ۲۱ سال است که پرورش ماهی قزل آلا و تولید بچه ماهی قزل آلا دارم و از دو سال قبل تاکنون ماهیان گرمابی و خاویار نیز پرورش میدهم، اظهار کرد: با توجه به استعداد وزن ماهیان گرمابی تا ۷ کیلو نیز رسیده است.
وی با بیان اینکه امسال برای نخستین بار ماهی گرمابی تولید و صادر میکنم، گفت: سالانه سه میلیون بچه ماهی قزل آلا تولید دارم که تخم آنها را اغلب از کشور فرانسه و اسپانیا و فرانسه وارد میکنم، در یکی از استخرهای پرورش ماهی سالانه در دو مرحله هر بار ۲۰ تن ماهی قزل آلا تولید میکنم.
انتهای پیام/