stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۲۴ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 14 November , 2024
  • کد خبر : 214199
  • 09 دی 1399 - 2:15
4
حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد:

صلوات بر حضرت زهرا(س) مطهر و پاک کننده انسان از معاصی است/ نگاهی به تعابیر بی‌نظیر رسول خدا نسبت حضرت زهرا(س)

صلوات بر حضرت زهرا(س) مطهر و پاک کننده انسان از معاصی است/ نگاهی به تعابیر بی‌نظیر رسول خدا نسبت حضرت زهرا(س)
صلوات بر حضرت زهرا(س) مطهر و پاک کننده انسان از معاصی است/ نگاهی به تعابیر بی‌نظیر رسول خدا نسبت حضرت زهرا(س)
قلم | qalamna.ir :

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد طی سخنانی در آستانه سالروز شهادت حضرت زهرا سلام‌الله علیها در ویژه برنامه خانه‌های فاطمی، در حرم بانوی کرامت که از بستر فضای مجازی، شبکه قرآن و صحن‌های حرم مطهر پخش شد، اظهار کرد: برای حضرت زهرا سلام‌الله علیها فقط یک زیارت‌نامه سه خطی از امام جواد علیه‌السلام به ما رسیده است و این زیارت سه خطی حاوی مطالب بسیار مهم و بلندی است و ضرورت دارد این زیارت علی‌الخصوص در ایام فاطمیه قرائت شود.

وی افزود: رسول گرامی اسلام می‌فرماید هر کس بر فاطمه سلام الله علیها درود و صلوات بفرستد خداوند گناهانش را می‌آمرزد و این شخص را با نبی خدا در بهشت محشور خواهد کرد.

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: درود و صلوات بر این بانو در حقیقت خاصیت پاک‌کنندگی دارد و مطهر انسان از معاصی است و باعث می‌شود انسان وارد بر بهشت و ملحق به نبی خدا شود.

سخنران حرم بانوی کرامت تأکید کرد: نبی خدا افضل انبیاء است و طبق اعتقادات برگرفته از قرآن و روایات تمام کلمات و فرمایشات و حرکات نبی خدا از سوی خداوند تنظیم‌شده و تمام سخنان و افعال و کردار رسول گرامی اسلام بر اساس اصول الهی است و نبی خدا هیچ‌گاه بر اساس حب و بغض شخصی با افراد رفتار نمی‌کردند به همین خاطر با یک مرور اجمالی مشاهده می‌شود هیچ شخصیتی در نظر رسول خدا چه ازنظر رفتاری و چه ازنظر گفتاری به‌اندازه حضرت زهرا سلام‌الله علیها محبوب‌تر نیست.

فرحزاد یادآور شد: کلماتی که از زبان نبی خدا در حق این بانوی بزرگوار و بافضیلت صادرشده، نشان‌دهنده عظمت این بانوی بزرگوار است چراکه رسول خدا از حضرت زهرا سلام‌الله علیها از عناوینی همچون، پاره تن، قلب و جان، محبوب‌ترین و عزیزترین انسان، یاد نموده است.

وی در پایان گفت: نبی خدا به‌عنوان اول شخصیت عالم به‌اندازه رکوع خم‌شده و دست این بانوی بزرگوار را می‌بوسیدند که این سبک و نوع احترام فقط مختص به این بانوی بزرگوار بوده است.
پایان پیام/

  • منبع : آستان حضرت معصومه (س)

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.