حجتالاسلاموالمسلمین شمسالله مریجی در گفتوگو با خبرنگاران در قم، اظهار داشت: در این مراسم که با رعایت شیوهنامههای بهداشتی و به مناسبت دههفجر برگزار میشود، حجتالاسلاموالمسلمین مهدی علیزاده رئیس قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی و معاون مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی سخنرانی میکند.
وی به تشریح جزییات آثار ارسالشده به جشنواره ملی کتاب سال زندگی در قالب پایاننامهها پرداخت و افزود: در مجموع ۴۹۸ پایاننامه با موضوعهای دینی،اجتماعی، روانشناسی و پزشکی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع) بیان کرد: از تعداد آثار ارسالی ۴۱۱ پایاننامه مربوط به مراکز دانشگاهی و ۸۷ پایاننامه نیز مربوط به حوزه علمیه و مراکز حوزوی دانشگاهی بوده است.
وی گفت: درنهایت پس از چهار مرحله بررسی و داوری ۱۸ پایاننامه در بخشهای دینی، اجتماعی، روانشناسی و پزشکی پذیرفته شد که برگزیدگان در مراسم اختتامیه مورد تجلیل قرار میگیرند.
دبیر علمی جشنواره ملی کتاب سال سبک زندگی با بیان اینکه بیشترین آثار ارسالی به جشنواره، در زمینه سبک زندگی اجتماعی بوده است خاطرنشان کرد: سومین جشنواره ملی کتاب سال سبک زندگی با همکاری و همت دفتر تبلیغاتاسلامی، دانشگاه باقرالعلوم(ع)، پژوهشگاه علوم و فرهنگ، دانشگاههای سراسر کشور، مراکز حوزوی و پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) برگزار شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ازجمله دلایل برگزاری این جشنواره را رهنمودها و دغدغههای مقام معظم رهبری دانست و گفت: این جشنواره فرصت خوبی برای پرداختن به موضوع سبک زندگی است.
مریجی با بیان اینکه برخی از مشکلات کشور در حوزه مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ناشی از سبکهای زندگی است، افزود: این موضوع اهمیت پرداختن علمی به این مسئله، شناسایی و حمایت از نویسندگان و آثار پژوهشی تولیدشده را آشکار میکند.
رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع) خاطرنشان کرد: جشنواره کتاب سال زندگی با هدف ایجاد بانک علمی و اطلاعاتی از مطالب سبک زندگی و ایجاد ادبیات و گفتمان علمی عمومی برگزارشده و در سال آینده نیز بر گستره و موضوعات سبک زندگی معطوف میشود.
انتهای پیام/