stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۳ Thursday, 30 May , 2024
  • کد خبر : 424525
  • 07 اسفند 1400 - 11:49
0
عضو هيات علمي بخش گياهپزشكي مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي هرمزگان خبر داد:

خسارت بالای شانکر باکتریایی در نمونه لیموترش منطقه کوه شاه احمدی هرمزگان

خسارت بالای شانکر باکتریایی در نمونه لیموترش منطقه کوه شاه احمدی هرمزگان
هرمزگان/قلمنا-عضو هيات علمي بخش گياهپزشكي مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي هرمزگان گفت: شانکر باکتریایی مرکبات توسط باکتری Xanthomonas citri subsp. citri ایجاد می شود.
قلم | qalamna.ir :

برگ ، سرشاخه و میوه اکثر ارقام مرکبات و گونه های مهم تجاری مرکبات توسط باکتری عامل بیماری آلوده میشوند. گریپ فروت، لیموترش و پرتقالهای زودرس نسبت به این بیماری حساس هستند.

دکتر عبدالنبی باقری گفت : خسارت مستقیم شانکر مرکبات مربوط به کاهش کیفیت، کاهش بازار پسندی و ریزش میوه های آلوده می باشد.

وی افزود : این بیماری در مرکبات مناطق جنوبی کشور از جمله هرمزگان ، جیرفت ، کرمان ، سیستان و بلوچستان و فارس ، بوشهر و اخیرا در کهکلویه و بویراحمد گزارش و باعث بروز مشکلاتی برای باغداران شده است.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.