سلیمی عنوان کرد: علت این که افراد بیماری را با شدتهای مختلفی بروز میدهند میزان ویروسی است که وارد بدن آنان شده و شدت مواجهه آنان با افراد بیمار است. سیستم ایمنی افراد نیز تاثیر به سزایی در شدت میزان بروز بیماری دارد.وی افزود: تحقیقات اخیر نشان میدهد که ژنتیک نیز در شدت بروز بیماری موثر است. سابقه بیماریهای مزمنی چون دیابت، فشار خون و سرطانها نیز موجب میشود افراد در معرض خطر بیشتری باشند.
مدیر امور بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار کرد: تا کنون برای تمام بیماران در بیمارستانها تخت بستری موجود بوده و اگر در بیمارستانی تخت خالی موجود نبود بیمار زیر نظر پرسنل درمانی به بیمارستان دیگری منتقل شده است اما اگر این روند ادامه پیدا کند نه تنها البرز بلکه در کل کشور با کمبود تخت مواجه میشویم .
اگر با داشتن علایم کرونا از رفتن به بیمارستان میترسیم چه کنیم؟
سلیمی در ادامه با اشاره به اجرای طرح تریاژ رو به جلو در استان اظهار کرد: بسیاری از افراد به دلیل ترس از آلودگی بیمارستانها در مرحله ای که علائم اولیه ابتلا به ویروس کرونا را در خود دیدند از رفتن به بیمارستان خودداری میکنند که همین امر باعث پیشرفت ویروس در بدن آنها میشود.وی ادامه داد: برای جلوگیری از ادامه این روند، با تلاش معاونت درمان دانشگاه بیش از ۱۰۰ مطب، کلینیک و مرکز درمانی در سطح البرز آموزشهای لازم را در خصوص تشخیص کرونا دیدهاند. این مسئول اضافه کرد: در مراکز درمانی سطح شهر نیز پزشکان عمومی زیر نظر متخصصان عفونی و داخلی هستند و در صورت ابهام در تشخیص میتوانند از آنان مشاوره آنلاین و یا تلفنی بگیرند .سلیمی گفت: با اجرای این طرح بار مراجعه افراد به بیمارستانها کم میشود و مردم با آسودگی خاطر در مراحل اولیه بیماری مراجعه میکنند و بیماری راحتتر کنترل میشود و علائم به شکل شدیدتری بروز نمیکند.